1a Ronda de Copa Catalunya: Manlleu – Olot

La Unió Esportiva Olot d’Arnau Sala i Xavi Punsí s’estrena aquesta tarda en partit oficial aquesta temporada. Els tècnics s’enduen tots els efectius a Manlleu.

 

Després de 3 setmanes intenses de treball arriba el primer partit oficial de la campanya, l’Olot enceta la 14/15 amb la Copa Catalunya a Manlleu, amb un rival conegut que milita a 3a Divisió. Tot i la diferència de categories, els homes d’Arnau Sala no es poden despistar perquè l’any passat van caure eliminats contra el Figueres que aparentment era rival assequible al ser d’una categoria per sota. Arnau Sala ha convocat a tots els jugadors pel derbi de Bracons, menys el lesionat Enric Gallego i Hèctor Simon, que encara està entrant en la dinàmica de l’equip. Així doncs, les noves incorporacions de l’Olot podran debutar en partit oficial amb la UEO.

Per la seva banda, el Manlleu arriba a la cita després d’haver jugat un sol amistós, també contra el Sabadell, on van perdre per 0 a 1, però mostrant bona imatge. Els de Diego Morata tenen les baixes del porter Barragán, Óscar Uroz i Martí Solé.

A les 19h, primera eliminatòria de Copa Catalunya al Municipal de Manlleu. Les entrades tindran un cost de 12€, i per socis i pares del futbol base de 5€.

 

Leave a Reply