Tourmalet de pretemporada

La Unió Esportiva Olot afronta 4 partits en 4 dies: Torneig de l’Estany, amistós contra el Barça B i Copa Catalunya a Vilassar de Mar.

Arnau Sala i els seus tenen en aquesta quarta setmana de preparació una acumulació de partits importants. I és que en 4 dies, la Unió Esportiva Olot disputa 4 partits. 3 d’amistosos i un de competició oficial, 3 a domicili i tant sols un a l’Estadi Municipal, però serà ni més ni menys que amb el Barça B d’Eusebio Sacristán que milita a la divisió de plata, això serà divendres. El dijous i el dissabte, la UEO disputarà com cada estiu el Torneig de l’Estany, que aquest any compta amb el Girona B (1a Catalana), el Figueres (3a Divisió) i el Banyoles, també a 1a Catalana. Per diumenge, quedarà l’eliminatòria de 2a ronda de Copa Catalunya contra el Vilassar de Mar.

Després de quasi un mes de preparació, els jugadors i tècnics tindran la oportunitat de veure en quin nivell de forma estan i tots els jugadors podran tenir minuts de sobre per seguir agafant ritme de competició.

 

Dijous 07/08, a les 20h: Girona B – UE Olot (Semi-final Torneig de l’Estany)

Divendres 08/08, a les 20h: UE Olot – Barça B

Dissabte 09/08, hora per determinar: Rival per determinar (Torneig de l’Estany)

Diumenge: 10/08, a les 19h: Vilassar de Mar – UE Olot (2a ronda de Copa Catalunya)

 

Leave a Reply