Badalona – Olot a la 3a ronda de Copa Catalunya

La Unió Esportiva Olot afronta la 3a ronda de Copa Catalunya amb molta ambició, i és que es valora molt positivament la participació en aquesta competició. Després d’eliminar al Manlleu i al Vilassar de Mar, l’Olot s’enfronta al Badalona.

Arnau Sala té a les seves ordres dos ex-badalona: Sergio Maestre i Enric Gallego. Dos jugadors que estan destinats a ser importants aquesta tamporada. El tècnic de Sant Fruitós del Bages s’emporta tots els jugadors del primer equip a Badalona. Recordem que a la Copa Catalunya les convocatòries són de 18 jugadors, i es poden fer 5 canvis.

A les 19:30 a el Pomar, estadi provisional del CF Badalona, els badalonencs i els olotins es veuran les cares per accedir als quarts de final de Copa Catalunya.

Convocatòria: Wilfred, Gianni Cassaro, David Màrquez, Canal, Argi, Germán, Rojas, Sergio Maestre, Rubén Canelada, Musa, Hèctor, Èric, Oscar Sielva, Abel Solé, David López, Coro, Carlos Martínez, Uri, Xavi Ferrón, Toni i Enric.

Leave a Reply