Trofeu de Sant Aniol de Primera

Aquest dijous a les 19h de la tarda la Unió Esportiva Olot s’enfrontarà al RCD Espanyol en motiu del Trofeu de Sant Aniol. L’equip de la ciutat comptal ve a la Garrotxa per segon cop en 3 temporades.

Com cada pretemporada la Unió Esportiva Olot celebra el Trofeu de Sant Aniol a l’Estadi Municipal i contra un rival d’entitat. Aquest estiu ni més ni menys, ens visita l’Espanyol de 1a Divisió. Arnau Sala compta pel partit de gala amb tots els jugadors de la 1a plantilla. El primer equip de la UEO afronta aquest partit amb mentalitat guanyadora com ja va expressar Arnau Sala “intentarem tombar a tot un 1a divisió per la nostra afició”.

Per la seva banda, el tècnic de l’Espanyol Sergio González ha convocat als següents jugadors pel partit: : Kiko Casilla, Pau, Eric, Duarte, Colotto, Arbilla, Álvaro, Clerc, Javi López, Abraham, David López, Raúl Rodríguez, Álex, Mattioni, Montañés, Salva Sevilla, Sergio García, Mamadou, Jairo, M. Lanza, Jordán i Víctor Álvarez.

Homenatge a Jordi Freixa. El ja exjugador de la Unió Esportiva Olot jugarà demà els seus últims minuts amb la samarreta vermella a l’Estadi Municipal, esperem un camp ple per retre homenatge a un jugador que ha viscut 4 ascensos en 8 anys i que ha defensat els valors del Club més enllà dels terrenys de joc.

Leave a Reply