Punt positiu (Cornellà 0 – Olot 0)

La Unió Esportiva Olot ha debutat amb empat sense gols en la seva segona aventura a la divisió de bronze. El Cornellà més intens ha dominat a la primera part, i l’Olot s’ha estat més dominador a la segona. Tants els d’Arnau Sala com els de Jordi Roger han tingut ocasions clares per posar-se per davant al marcador però la falta de precisió els ha condemnat. Així doncs, repartiment de punts al Nou Municipal, sumar fora de casa sempre és important.

Unió Esportiva Cornellà: Segovia, Joel, Dani Martí, Borja, Israel, Gómez (David, 62′), Gallar (Arnau, 82′), Pep Caballé, Óscar Muñoz, Joaquín (Txemi, 62′) i Boniquet.

Unió Esportiva Olot: Wilfred, Canal, Rubén Canelada, Germán, Rojas, Héctor Simón, Carlos Martínez (Abel, 90′), Óscar Sielva, Uri (Enric Gallego, 67′), David López (Musa, 74′) i Coro.

Àrbitre: el sr. Vicente Gil Coscolla. Ha amonestat Óscar Muñoz (2′), Segovia (31′) i Gallar (74′) del Cornellà i el  Rojas (77′) de l’Olot.

Incidències: unes 700 persones al Nou Municipal de Cornellà.

En la seva estrena a Segona B el Cornellà ha començat amb molta intensitat, pressionant a tot el camp, fent joc ofensiu, directe. Unes característiques que s’esperaven els homes d’Arnau Sala, però a les que no s’han sabut adaptar de bones a primeres. I és que els de Jordi Roger han dominat en bona part de la primera part, i en global del partit. tot i que l’Olot ha tingut 25 minuts bons a la segona. De fet, al segon minut Boniquet ha enviat la pilota al travesser en una centrada/xut des de banda dreta. Tot i que no eren ocasions clares, els del Baix Llobregat arribaven amb facilitat a camp contrari. L’Olot ho intentava tímidament, Coro al 19′ i Germán al 22′ amb un xut des de fora l’àrea. Les ocasions perilloses sortien dels peus dels homes de Jordi Roger, Gómez amb un xut llunyà a posat a prova a Wilfred que s’ha hagut d’estirar per aturar el seu xut.

A la represa, i aprofitant el desgast físic del Cornellà, l’Olot ha sortit amb una altra cara. Amb més domini de la pilota, sense perdre tant l’esfèrica, en definitiva, tenint més continuïtat en el joc. Carlos, Coro han tingut un parell d’ocasions clares de gol. I Enric Gallego, que ha entrat al 67′, també podria haver perforat la porteria defensada per Segovia. Enric, que debutava en partit oficial amb la UEO, ha intentat un xut des de 3/4 de camp, fent la vaselina al porter que estava una mica avançat, Segovia però ha tingut temps de reaccionar. Els últims 10 minuts el Cornellà s’ha refet i ha tornat a gaudir d’un parell d’ocasions clares, Arnau ha enviat la pilota al pal des de banda esquerre i en una falta lateral Óscar Muñoz ha enviat la pilota per sobre el travesser.

Foto: Eric Garcia – Futbol Catalán Baix Llobregat

Leave a Reply