La lliga es juga al Municipal

El primer equip de la Unió Esportiva Olot jugarà diumenge el primer partit de lliga aquesta temporada, serà davant l’Espanyol B de Lluís Planagumà, ex entrenador del filial del Villarreal.

Primer filial dels 3 que venen les properes jornades. Ja se sap que els filials són equips capaços del millor i del pitjor, la temporada passada es va guanyar a l’Espanyol B, però es va empatar amb Villarreal i es va perdre amb Elx i Llevant B al Municipal. Són equips molt irregulars, amb poca experiència però alhora molt tècnics i ràpids.

Els homes d’Arnau Sala són sabedors el tipus de partit que els espera, i on s’haurà de tenir paciència i molta consistència en defensa per poder aprofitar els espais que el rival cedeixi quan s’incorpori a l’atac. Arnau disposa de tots els jugadors, en principi, Enric Gallego amb molèsties al turmell podrà arribar pel partit de diumenge.

Per la seva banda, els de Lluís Planagumà arriben a la Garrotxa després d’empatar a 2 contra el Lleida Esportiu, quan al minut 80 encara perdia per 0 a 2, però amb Adrià Carmona va posar taules al marcador en 5 minuts i el filial va aconseguir rescatar un punt.

Ni Olot ni Espanyol coneixen la victòria aquesta temporada, amdós van empatar a la primera jornada. Així doncs, qui guanyi, es posarà per davant a la classificació. Diumenge a les 17h, UE Olot – Espanyol B a l’Estadi Municipal.

Leave a Reply