Debut agredolç (Olot 0 – Espanyol B 1)

La Unió Esportiva Olot ha perdut el primer partit de la temporada regular davant l’afició, per la mínima i de penal. Mamadou ha transformat la pena màxima al minut 81, i l’Olot que s’havia quedat amb deu jugadors no ha estat a temps d’empatar el matx. Els homes d’Arnau Sala han fet un bon segon temps i podrien haver obert la llauna en vàries ocasions, però avui ha fallat la definició en la rematada.

Unió Esportiva Olot: Wilfred, Argi (Canal, 46′), Rojas (c), Germán, Rubén Canelada, Hèctor, Òscar Sielva, Xavi Ferrón (David López, 60′), Coro, Carlos Martínez i Uri (Enric, 60′)

RCDEspanyol B: Andrés, Rober, Raillo (c), Duarte, Àngel, Marc Roca (Traoré, 64′), Iván Sales (Mamadou, 57′), Pol Llonch, Pirulo, Julian Luque, Adri Carmona (Marc Fernández, 68′)

Gols: Mamadou, 81′ (p)

Àrbitre: Gonzàlez Gonzàlez, ha amonestat Canal, Coro, Carlos, Uri, Ferrón i Sielva i ha explusat Rojas, per doble amonestació. A l’Espanyol, amonestats Raillo i Adri Carmona.

Incidències: 1.630 assistents al Municipal.

Amb cara de “tontos“, aquesta era la sensació que els ha quedat als jugadors de l’Olot un cop acabat el partit davant l’Espanyol B. El mínim que l’equip es mereixia era un empat. Una part per equip, la primera amb més domini visitant i la segona clarament vermella. On els homes d’Arnau Sala han dominat la pilota i han gaudit de les millors ocasions. Amb alguns canvis a l’onze respecte la jornada anterior, Argi i Ferrón entraven per Canal i David López, a l’Olot li ha costat tenir la pilota al primer temps, 45 minuts marcats per la intensitat, duresa i qualitat d’ambdós equips. Al minut 14, Julian Luque, molt actiu a la primera, ha fet saltar les alarmes quan després d’una jugada combinada ha estat a punt de marcar, però Rojas, a última instància li ha robat la cartera. L’Olot arribava a l’àrea contrària, però sense tanta claredat. Adri Carmona, la referència blanc-i-blava en atac, ha posat a prova a Wilfred en dues ocasions però el meta olotí ha pogut aturar. Al 34′, Carlos ha aconseguit batre Andrés, però la jugada ha estat invalidada per fora de joc. Jus abans del descans, l’Olot ha tingut una ocasió molt clara, després d’una combinació entre Coro-Carlos, Uri ha quedat sol davant el porter però li ha sobrat un toc i la defensa ha pogut refusar la pilota.

A la represa, Arnau ha donat entrada a Canal per Argi per aconseguir més solidesa en defensa i aturar les internades blanc-i-blaves pels laterals. Coro, just iniciat el segon temps, ha vist com l’àrbitre li anul·lava un gol, també per posició anti-reglamentària. Passada la hora de partit, Enric i David López han entrat al terreny de joc per Uri i Ferrón. Acabat d’entrar, López ha fet una bona jugada per banda dreta, ha assistit a Héctor dins l’àrea, però el jugador de Llançà ha enviat el xut un pèl desviat a fora. Pocs minuts més tard, es repetia la jugada però amb Coro d’assistent, Hèctor tampoc ha tingut sort de cara porteria. En ple domini olotí, ha arribat un xut perillós de Mamadou, que ha fet estirar a Wilfred. Al 76′, ocasió més clara de la segona, primer xut al pal de Carlos Martínez i després rematada d’Enric que ha pogut aturar Andrés. La següent jugada ja ha estat la del penal, al límit de l’àrea, on Rojas ha tombat a Mamadou i ha vist la segona groga. En la pena màxima, el mateix Mamadou no ha perdonat. L’Olot no s’ha donat per vençut, i als últims 10 minuts ha intentat per cel i terra aconseguir sumar un punt, però ni Carlos ni Enric han pogut evitar la primera derrota de la temporada.

Mal balanç de l’Olot aquests 2 primers partits de lliga, on només ha pogut sumar un punt, i on de moment, no ha pogut marcar cap gol. Les sensacions eren agredolces dins el vestidor, perquè l’equip ha millorat respecte la setmana passada, i sobretot a la segona part ha jugat bon futbol, però això no et dóna els tres punts. La propera jornada, un altre filial, el Saragossa B, a domicili, diumenge 7 de setembre a les 11:30.

Leave a Reply