No hi ha manera (Saragossa B 3-2 Olot)

La Unió Esportiva Olot encara no coneix el gust de la victòria en el que portem de temporada. Aquest matí han encaixat la segona desfeta consecutiva al camp del Saragossa B. Tot i avançar-se al marcador, els d’Arnau Sala no han pogut matar un partit descontrolat que s’ha decantat del costat aragonès gràcies a la seva efectivitat de cara a porteria.

El conjunt garrotxí, que ahir va fer nit a Saragossa, arribava al duel concentrat i amb la intenció de treure el primer triomf del curs. I les coses començaven de forma fantàstica quan al minut 29 Carlos Martínez finalitzava amb sang freda una gran combinació amb Enric Gallego, avui novetat a l’onze titular juntament amb Maestre, ubicat de central per culpa de la sanció de Rojas. El killer anotava el primer gol de la temporada després de superar el porter i rematar a plaer. Però com es sol dir en aquests casos, l’alegria ha durat poc. Un minut després, el local “Guti”, completament sol a l’àrea petita, ha igualat el duel amb el cap a servei de còrner. No s’han acabat aquí les males notícies per l’Olot, que ha vist com rebia el segon gol en un rebuig poc afortunat de Wilfred que ha aprofitat Gabarre (32′). En cinc minuts el filial aragonès ha capgirat el resultat treient petroli de dues jugades aïllades i se n’ha anat al descans amb un premi massa generós.

A la represa, els homes d’Arnau Sala han intentat refer-se i agafar el control del partit, molt esbojarrat en la majoria de passatges. Coro i Uri Santos, que ha entrat per Enric, han gaudit d’oportunitats claríssimes a les seves botes, xuts que entre un defensa i el porter han pogut desbaratar. Amb els olotins bolcats a l’atac, els locals han tornat a penalitzar amb un ràpid contraatac ben trenat per Diego Suárez i executat per Rami (61′). En la recta final, l’Olot ha buscat amb insistència la porteria contrària però no ha estat massa fi en els tirs a porteria. Ja en el 85, una altra vegada Carlos ha retallat distàncies després d’una bona acció d’Uri dins l’àrea. El gol ha fet creure en les possibilitats de puntuar dels garrotxins, amb més fe que precisió, que finalment han marxat de buit de la capital d’Aragó. L’Olot segueix a la part baixa de la taula amb 1 punt de 9 possibles i el proper cap de setmana intentarà vèncer per primer cop amb la visita del Mallorca B (diumenge 14 a les 12 del migdia).

Dos gols de Carlos: deixant de banda la impotència general per la derrota, trobem alguns aspectes per a l’optimisme com l’encert de cara a gol de Carlos Martínez, avui capità, que ha marcat les dues primeres dianes de l’Olot en aquesta nova temporada i ja es postula per tornar a ser un dels màxims golejadors del grup.

El debut d’Èric Vilanova: Tot i que no ha estat el debut somiat, la perla del planter s’ha estrenat a Segona B (ja havia jugat a la Copa del Rei durant el curs passat) substituint Óscar Sielva. Vilanova ha gaudit de mitja hora en la qual ha aportat el seu atreviment i visió de joc en un centre del camp clarament superat pel Saragossa B. També ha debutat a la categoria David Márquez com a lateral dret.

FITXA TÈCNICA

Saragossa B: Sergio Sanz, Carlos Javier, Nieto (Motero 65′), Bonilla, “Guti”, Santigosa, Lafita, Rami, Gabarre (Kilian 76′), Diego Suárez (c) i Pombo (Pablo Moreno 71′).

Olot: Wilfred, Canal (Márquez 68′), Canelada, Germán, Maestre, Héctor, Carlos Martínez (c), Sielva (Èric 63′), Enric (Uri Santos 63′), David López i Coro.

Àrbitre: Jon Ander González Esteban.  Ha amonestat Canal i Èric (Olot) i Carlos Javier, Pombo i Santigosa (Saragossa B).

Incidències: unes 500 persones a la Ciudad Deportiva del Real Zaragoza.

Gols: 0-1 (Carlos Martínez, 29′), 1-1 (Guti, 30”), 2-1 (Gabarre, 32′), 3-1 (Rami, 61′), 3-2 (Carlos Martínez 85′).

Foto: Pedro Catalán Cuesta (zaragocistas.com). // Més imatges aquí: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152508396777874.1073741879.47581492873&type=3&uploaded=25

Leave a Reply