Una rampa d’enlairament

Després d’un empat gris contra l’Huracán a casa, la UEO buscarà un triomf que l’impulsi cap a la zona tranquil·la de la taula. L’últim precedent a Xàtiva (1-4) és el camí a seguir davant un equip força necessitat que tampoc ha guanyat com a amfitrió. El partit es jugarà finalment a Alzira perquè la nova gespa de La Murta encara no està en condicions. 

Són tres jornades sense perdre les que porta l’Olot, tot i que els dos empats al Municipal han deixat la sensació que s’hi podia haver fet alguna cosa més. Res a recriminar en l’aspecte defensiu, on Wilfred està emergint com un mur pràcticament infranquejable, mentre que l’equip té més dificultats per trobar l’encert de cara al gol. Un aspecte que no ha d’alarmar a la plantilla perquè és generen ocasions, sinó que ha de servir per millorar l’efectivitat en la materialització. El mirall pot ser el Nuevo Pepico Amat; joc pràctic, ben ordenats i esperar a trobar l’olfacte de Carlos i companyia per emportar-se els tres punts.

Com a notícia d’última hora, cal comentar que el duel es disputarà finalment a l’Estadi Luis Suñer Picó d’Alzira (amb capacitat per a 8.000 espectadors) a l’hora (17h). El motiu del canvi és que la nova gespa artificial instal·lada a La Murta no s’ha pogut acabar d’instal·lar per culpa de les pluges que han caigut en els últims dies. Un possible avantatge és la superfície del camp escollit, de gespa natural, que pot beneficiar el joc combinatiu dels catalans. En tot cas, al davant es trobaran un adversari en una posició força delicada. Amb 5 punts, un menys que la UEO, l’Olímpic no ha signat l’arrencada desitjada i aquesta pressió per obtenir bons resultats de forma immediata pot afavorir les intencions dels olotins, també necessitats. L’equip entrenat per l’argentí Héctor Sandroni ve de perdre per la mínima a Lleida (1-0) i com l’Olot, encara no sap què és guanyar a casa (dos empats i una derrota).

L’últim precedent a Xàtiva va deixar amb bon gust de boca a l’expedició de l’Olot. Era a principi del curs passat quan, aleshores entrenats per Edu Vílchez, els catalans es van imposar per 1-4 amb gols de David López, Coro, Uri i Carlos de penal en una lliçó de contraatac, estratègia i eficàcia. Era la primera victòria a domicili, tot i que després va arribar una mala ratxa de resultats que va precipitar la destitució del tècnic i l’arribada d’Arnau Sala.

Convocatòria: Per confirmar.

Baixes: Canal (lesionat)

Foto: Corominas, en el partit de la temporada passada contra l’Olímpic a casa. // Martí Albesa

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply