Konnichi wa, Toyobo!

Directius de la prestigiosa empresa japonesa Toyobo, propietària d’Spinreact (patrocinadora de la UEO), han estat present en l’entrenament d’aquesta tarda per presentar una prova d’una producte de fibra plàstica als jugadors del primer equip de l’Olot.

Guiats per Àngel Reyes, d’Spinreact, els dirigents de la multinacional Toyobo s’han reunit amb els membres de la junta directiva de l’Olot com el president Joan Agustí i els vicepresidents Josep Ros, Albert Pallàs i Dionís Cros. De la firma japonesa, hi havia els caps de l’àrea de Business Development encapçalats per Keiji Awazu, Hajime Marui, Yukiu Kaneko, Fukunishi Noriku i Alberto Benelli. El motiu de la trobada ha estat la presentació d’una prova d’un producte i mostrar-lo als jugadors de l’Olot perquè donessin la seva opinió al respecte. Entre moltes altres coses, Toyobo es dedica a crear aplicacions de productes per entrenaments i n’han ofert una mostra als integrants del club garrotxí.

toyobo3                 toyobo4

Després de l’entrenament, els quatre capitans (Abel, Rojas, Carlos i Uri), el tècnic Arnau Sala i el preparador físic Martí Matabosch han provat el producte, anomenat Breathair, que serveix com a suport per a realitzar exercicis físics. Es tracta d’un teixit de fibra plàstica transpirable i còmode, repel·lent a l’aigua, que manté una alta resistència i durabilitat. El seu poc pes és un factor a tenir en compte alhora d’utilitzar-lo i transportar-lo.

WP_20141006_013             WP_20141006_016

Abans de marxar, els directius de Toyobo s’han endut una samarreta signada per tots els jugadors i un lot de productes de la capital garrotxina. A la foto, el representant japonès Keiji Awazu amb el directiu Josep Ros. Una trobada beneficiosa amb una de les marques més potents del sector i amb la qual hem tingut l’honor i el privilegi que hagi volgut fer una prova pilot amb el nostre club.

Konnichi wa, Toyobo!

?????? (Benvinguts, senyors!)

 

Leave a Reply