La història de sempre (Olímpic 3-1 Olot)

L’Olot s’avança amb gol de Carlos i fa una bona primera part però es desconnecta a la represa i l’Olímpic l’acaba atropellant en dos minuts fatídics. La sentencia, de penal provoca l’expulsió de Germán. Un epíleg inimaginable.

No era el dia més indicat per jugar per terra tot i les dimensions del camp, ja que la superficie (gespa natural) del Luis Suñer d’Alzira presentava unes condicions força lamentables. Tot i això, la UEO ha entrat al partit amb convicció i amb bones intencions ofensives. A excepció de dos xuts aïllats de Fabiani, l’Olímpic ha estat força desaparegut en atac en aquesta primera meitat. Els d’Arnau Sala han arrencat bé, amb bon futbol i fluidesa, han afluixat una estona en un tram poc precís i han tornat a engegar a la recta final. Just aquí, Carlos ha tret el fusell de la cama esquerra etzibant una gardela imparable des de la frontal (40′). Abans del descans, Coro ha pogut sentenciar però no ha encertat en la rematada.

La segona meitat ha arrencat de la pitjor manera possible. Un penal rigorós de Rojas ha portat Fabiani als onze metres. Wilfred ha aturat la pena máxima però Cortell, molt atent al refús, l’ha endreçat amb el cap (49′). Sense temps per refer-se, ha arribat la segona garrotada. Servei de córner dels xativins i Valiente, lliure de marca, que entra com una exhalació amb la testa (51′). Veure per creure, l’Olot s’havia deixat remuntar en dos minuts fent reaparèixer els fantasmes de Saragossa. Per si no n’hi havia prou, Germán ha estat expulsat per aturar un contraatac de Cortell i el penal l’ha anotat Vaquero per signar la sentencia (75′). Els olotins han intentat reaccionar però ni les cames ni el cap, després de la patacada rebuda, han tingut capacitat de resposta. Els garrotxins segueixen a la part baixa de la classificació i necessiten la victòria com l’aire que respiren. Diumenge, contra l’Elx B al Municipal (12 del migdia), passa un altre tren que convé agafar per no complicar-se més la vida.

Sielva, novetat a l’onze: Després d’unes setmanes d’absència, l’olotí Óscar Sielva ha tornat a l’onze titular en una posición poc habitual, per la banda dreta del mig del camp.

Carlos torna a mullar: Tot i que malauradament no ha servit per treure els tres punts, Carlos Martínez ha tornat a veure porteria amb un gran xut des de la frontal. El killer porta 4 dels 5 gols de l’Olot en aquest inici de lliga i necesita que més companys l’acompanyin en l’aspecte golejador.

FITXA TÈCNICA

Olímpic: Rangel, Mario Sánchez, Belda, Pepín, Mendoza (c), Valiente, Àlex Cortell (Dani Gómez, 80′), Àlex Vaquero, Fabiani (Toni Vela, 70′), Jordi Marenyà (Borja Mir, 88′) i Pifarré.

Olot: Wilfred, Canelada (Musa, 65′), Argi, Germán, Rojas (c), Héctor, Carlos Martínez, Sergio Maestre, Uri (Enric, 65′), Óscar Sielva (David López, 75′) i Coro.

Àrbitre: Pedro Eugenio Muñoz Piedra. Ha amonestat a Valiente (Olímpic) i ha expulsat amb vermella directa a Germán i ha amonestat a Rojas i Canelada (Olot)

Incidències: uns 500 espectadors a l’Estadi Luis Suñer Picó d’Alzira.

Gols: 0-1 (Carlos Martínez, 40′), 1-1 (Àlex Cortell, 49′), 2-1 (Valiente, 51′), 3-1 ( Vaquero de penal, 75′).

Leave a Reply