El resum de la jornada al FUTBOL BASE (4 – 5 octubre)

LES CRÒNIQUES

La primera jornada de competició de les joves promeses de la UEO ens ha deixat un balanç de 6 victòries, 2 empats i 2 derrotes. El Cadet B, que va jugar un amistós a Lloret (1-6), arrencarà aquest proper cap de setmana mentre que el Juvenil A ja ha disputat tres jornades.

Roses 1-6 Aleví A

Partit que es va posar molt de cara ben aviat per als de Pau Obrador i Kevin Somovilla amb el primer gol després d’una bona jugada col·lectiva. A partir d’aquí, domini total dels olotins, ja que el rival estava molt avançat i feia una pressió molt tímida. Mica en mica, van anar trobant forats per atacar en profunditat i a la represa, l’organització dels locals va deixar d’existir. I així van anar caient els gols en un partit plàcid per un Aleví A que comença amb bon peu la competició.

Aleví B 8-1 Gironès Sàbat

Partit intens que es va decidir al principi de la segona part amb set gols pràcticament consecutius dels nois d’Èric Vilanova i Adrià Banús. Van estar molt ben posats en defensa i a davant van ser verticals buscant els dos davanters de referència.

Quart C 4-9 Aleví C

Partit d’anades i vingudes que va provocar poc control en la majoria de minuts. Tot així, els dos equips van definir bé de cara a porteria, especialment l’Olot, i van mostrar una bona seriositat defensiva. Els de Jordi Delgà i Joan Carré progressen adequadament.

Aleví D 7-2 Sils

Bon partit, molt controlat, sortint amb la pilota jugada des del darrere i amb molta intensitat. El nostre aleví va disposar de moltes ocasions que no va saber materialitzar tot i l”ampli marcador final. En definitiva, un partit molt còmode per al conjunt dirigit per Sergi Torres i David Ferrés.

Palamós 0-4 Infantil A

Primera part molt disputada i amb poques oportunitats per als dos equips, tot i que l’Olot es va acostar amb més perill a la porteria contrària. A la segona, el Palamós va notar el desgast físic de l’inici i els garrotxins ho van aprofitar per sentenciar l’enfrontament. El 0-4 és un resultat just i es pot dir que els joves de Gerard Juvanteny i Jordi Vegas van practicar un gran joc.

Infantil B 2-2 Base Empordanet

Inici de lliga vibrant amb una primera part dominada per la UEO tot i disposar d’ocasions poc clares. Dos errors puntuals van fer que anessin al descans amb un 0-2 en contra. A la segona part, els d’Àlex Farrés i Xerry Roure van dominar de forma absoluta i van marcar dos gols gairebé seguits. A partir d’aquí, el Base Empordanet es va dedicar a conservar l’empat i els olotins van continuar buscant la victòria de totes les maneres possibles.

Infantil C 9-0 La Canya

Primer partit de lliga amb molta il·lusió i moltes ganes on els nanos van complir bona part dels objectius proposats. L’arrencada va ser travada i amb poc joc però al descans es va arribar amb un 2-0 favorable. A la represa, l’Infantil C va dominar amb possessió i arribades clares. La Canya va donar algun ensurt a la contra, fet que obliga a polir alguns aspectes del joc als tècnics Sergi Vila i Llorens Barris.

Sant Gabriel 4-1 Cadet A

L’equip de Joan Sánchez i Samuel Barranco va sortir i força apagat i li va costar entrar el partit. El Sant Gabriel va marcar dos gols molt ràpid i la UEO va anar a remolc durant tot el matx, sense deixar de generar ocasions. A la segona part, van sortir amb més ambició i van poder anotar un gol de penal que significava el 3-1, però a les acaballes una pilotada llarga va permetre el davanter local marcar el 4-1 definitiu.

Juvenil B 0-3 Ca la Aguidó

Partit molt disputat del nostre juvenil, que prepara Iñaki Codinach i Pau Obrador, davant un rival que va plantejar un duel amb molt de contacte i amb interrupcions constants. Els dos equips van tenir ocasions en una primera part passada per aigua. A la segona, una expulsió dels olotins va decantar el partit cap al conjunt visitant. Felicitar al grup per l’esforç i la feina realitzada, cal seguir millorant dia a dia.

Mataró 1-1 Juvenil A

Els de Rafel Iglesias i Cesc Solé van entrar bé al duel, dominant la majoria d’aspectes durant la primera mitja hora. En una acció aïllada, però, el Mataró va avançar-se en el marcador fruït d’una successió d’errors. A la represa, l’Olot es va llançar a l’atac a la recerca de l’empat o fins i tot la victòria, però el gol no va arribar fins al minut 89 després de desaprofitar un u contra u davant el porter i enviar una pilota al travesser en aquesta segona meitat.

PARTITS I HORARIS DEL PROPER CAP DE SETMANA (11 i 12 d’octubre):

107 Partits temp 12-10-14

 

 

 

 

 

Leave a Reply