El resum de la jornada al FUTBOL BASE (11 – 12 octubre)

LES CRÒNIQUES

Com cada dimarts, tornem a repassar les evolucions de les categories inferiors de l’Olot. El bagatge d’aquest cap de setmana ens ha deixat una mica de tot; 5 victòries, 2 empats i 4 derrotes. Tot seguit, us oferim els resums i també l’agenda de la propera jornada al planter olotí:

Aleví A 4-1 Gironès 

Partit molt igualat, el nostre Aleví va estar molt fi de cara a gol sense donar opció. Defensivament, els de casa van començar fluixos però van acabar molt forts i amb el porter realitzant grans intervencions i mostrant un bon joc de peus.

Breda 2-2 Aleví B 

Un duel dominat pels nostres jugadors, amb possessió de pilota i ocasions en les dues primeres parts. A la tercera, la intensitat va baixar i els locals van aconseguir igualar el marcador en dues accions a pilota aturada. Abans, els d’Adrià Banús i Èric Vilanova van disposar d’opcions per sentenciar el partit.

Aleví C 7-2 Empordanet

Partit controlat a la primera i segona part amb una bona tasca defensiva de l’equip visitant. A la tercera part, l’Olot, va pecar d’individualitats i això va provocar l’empat. Una molt bona reacció de l’equip i un bon treball conjunt van fer que el partit fos 100% de la UEO.

La Cellera 2-6 Aleví D

Partit molt dominat en tots els aspectes contra jugadors de segon any. Als olotins els va costar guanyar el mig del camp però a la segona part van trobar el joc per les bandes i van oferir un bon espectacle.

Infantil A 0-2 Llagostera 

Primer partit a casa de la UEO, que tenia moltes baixes. Un enfrontament amb poques ocasions de gols on els dos equips van estar molt ben posats sobre el terreny de joc. Els llagosterencs van aprofitar molt bé les seves ocasions i es van endur els tres punts. Ara toca aixecar el cap i seguir treballant.

La Cellera 4-2 Infantil B

Bon partit on el físic es va imposar a la tècnica. L’Olot va començar dominant però amb poca profunditat. El físic dels centrals cellerencs dificultava les ocasions de gol, que sí van arribar en els locals, que amb dos xuts llunyans van deixar freds als olotins. A la segona part, els d’Àlex Farrés i Xerry Roure van posar una marxa més i van acostar-se en el marcador. Amb el 3-2, i quan els garrotxins estaven buscant l’empat, va arribar la sentència en un contraatac. Tot i el resultat advers, convé ressaltar el joc del nostre Infantil.

Atlètic Banyoles 4-0 Infantil C

Partit on l’Olot on va ser molt inferior físicament al rival, van perdre totes les segones jugades i les pilotes dividides. Els jugadors de Sergi Vila i Llorenç Barris van fer un esforç molt gran però sense recompensa. Va ser un matx marcat pel joc directe amb anades i vingudes, això va provocar que els locals agafessin l’esquena de la defensa i tinguessin clares ocasions de gol. A la mitja part ja perdien 3-0. El fet de tenir les línies molt separades va dificultar les possibilitats de combinar. Cal seguir millorant i treballant al màxim.

Cadet A 3-3 Girona

Partit molt disputat amb bon inicial local, ja que l’Olot va tenir les primeres ocasions tot i que va ser el Girona qui es va avançar. Els de Joan Sánchez van reaccionar ràpidament i van empatar abans del descans. A la segona part, el nostre Cadet va sortir amb força i en un contraatac va marcar el 2-1. Les oportunitats es van anar alternant fins que els gironins van neutralitzar el matx. Novament, però, l’Olot va posar-se per davant fins que un penal en temps afegit va significar l’empat a tres gols.

Garrotxa B 2-4 Cadet B

Un matx bastant controlat pels jugadors de Joan Luque i Pau Clavaguera, que van tenir nombroses oportunitats per ampliar el resultat. L’única pega; els dos gols dels locals, que van venir de dues faltes laterals amb errades defensives de la UEO.

Juvenil A 1-0 Gironès Sabat

Partit controlat de principi a fi per part dels nois de Rafel Iglesias i Cesc Solé. Només la falta d’encert, tant en joc com estratègia va provocar que s’arribés amb 0-0 al descans. A la segona meitat va seguir la mateixa tònica fins que a la sortida d’un córner, els de casa es van avançar al marcador. Un gol que feia justícia al que s’havia vist sobre el terreny de joc. Els pals, en dues ocasions, van evitar que el resultat fos més còmode, tot i que en els minuts finals va aparèixer el nerviosisme per l’ajustat marcador. És la primera victòria del Juvenil A que ha de reforçar el bon treball realitzat.

Lloret 6- 1 Juvenil B

Derrota molt dura del Juvenil B al camp del Lloret. Una desfeta per aprendre dels errors, valorar la dificultat de la categoria i la necessitat de seguir treballant tots junts per obtenir un millor rendiment. S’ha de dir que el resultat no és un reflex del joc de l’equip, simplement que els errors en aquesta categoria es paguen molt cars i et poden costar els tres punts. 

 

I EL PROPER CAP DE SETMANA…

108 Partits temp 19-10-14 (1)

 

Leave a Reply