Aquí caic, aquí m’aixeco

La voluntat de la UEO és oblidar el mal tràngol de Tarragona i repetir el triomf a casa per escapar de la zona més delicada. La comunió amb el públic ha de tornar a ser decisiva davant d’un rival, un renovat Sant Andreu, que suma 13 punts després d’una arrencada notable. El partit serà diumenge a les 5 de la tarda i abans s’homenatjarà al CPA Olot. 

A casa, no es poden escapar més punts. Tancat el capítol del Nou Estadi, és l’hora de reivindicar-se al Municipal. El partit contra l’Elx ofereix alguns ítems a seguir; lluita, entrega, coratge i un punt de sort per decantar la balança. Després de nou jornades disputades, el vestidor sap que ha d’espavilar i la millor manera de fer-ho és com a local i mostrant una bona imatge, acompanyada de la punteria que ha mancat en compromisos anteriors. Arnau recupera Rojas i Abel, que donaran més alternatives en la parcel·la defensiva, però té el dubte de David López amb una tendinitis. El contrincant serà el Sant Andreu, ex-equip del nostre lateral Rubén Canelada, un conjunt que ha anat de més a menys en aquest inici de lliga. Els de Piti Belmonte acumulen 13 punts i vénen de caure per la mínima contra el Lleida. Foc nou al Narcís Sala, des de la presidència amb Dinnorah Santa Ana, i amb jugadors a tenir en compte com l’espigat Nuha, Bruno Vinicius o els germans Viale.

La prèvia d’Arnau Sala: “És un partit molt important pel tema de la confiança. Ni abans érem una meravella ni ara som un desastre. A casa, ens agrada ser protagonistes i intentarem dominar el partit. El Sant Andreu és un equip que té qualitat, experiència en defensa i molta velocitat en les posicions ofensives”.

Hi ha un munt de precedents entre garrotxins i andreuencs al llarg de la història. A Olot, els dos equips s’han vist les cares un total de 18 cops (la majoria a Tercera Divisió) des de la temporada 1957-58 amb un balanç de 6 victòries locals, 9 empats i 3 triomfs visitants. El curs passat el duel a la Garrotxa va acabar en taules (1-1). Són unes dades cedides per Pep Solés (Exjugadors Olot).

*Homenatge al CPA Olot: si fa 15 dies va ser el torn del Club Hoquei Olot, aquest diumenge la UEO farà un reconeixement amb tots els honors a les patinadores del CPA Olot, que es van proclamar Campiones del Món de Patinatge Artístic per vuitena vegada en la seva història en el Mundial celebrat a Reus el passat 11 d’octubre. L’Olot, compromès amb l’esport garrrotxí.

Convocatòria: per confirmar.

Baixes: Enric (sancionat) i David López (lesionat)

Foto: Pinya entre la Grada i els jugadors en l’Olot-Sant Andreu del curs passat. // Martí Albesa-UE Olot 

Leave a Reply