Consulta el fullet de l’Olot-Sant Andreu

captura fullet complet1És una novetat d’aquesta temporada. Abans de cada partit a l’Estadi Municipal, els seguidors de la Unió Esportiva Olot reben un fullet de quatre pàgines amb continguts diversos sobre el partit i el club. 

La revisteta d’aquest diumenge inclou una anàlisi del Sant Andreu, els ànims del vestidor de l’Olot amb declaracions d’Albert Canal i els números de la lliga (la classificació, la jornada anterior i l’actual, i el calendari complet del conjunt olotí). A més, es destaca el Juvenil B, amb una fotografia d’equip inclosa, i es dedica la contraportada als èxits del CPH Olot i el CPA Olot. El desplegable és un pòster d’Uri Santos.

El fullet es pot trobar a diferents establiments comercials d’Olot, al camp el mateix dia de partit i, des d’ara, online:

Clica aquí per consultar-lo!

 

Leave a Reply