L’Olot, escollit en un projecte del Cor de Maria

Alumnes de 6è de primària de l’escola Cor de Maria d’Olot presentaran el seu pla d’emprenedoria aquest diumenge a l’Estadi amb la col·laboració de la UEO. La finalitat és millorar l’ambient dels recintes esportius de la comarca i per això ofereixen un decàleg amb normes bàsiques de comportament en el món de l’esport. 

El pla d’emprenedoria de l’escola Cor de Maria vol aconseguir que els alumnes desenvolupin les diverses habilitats relacionades amb la capacitat de ser  emprenedor (pensament creatiu, resolució de problemes,  treball en equip…), des de P3 fins a 4t d’ESO. L’objectiu primordial del projecte és millorar l’ambient en els recintes esportius. És per això que aquest diumenge, en el partit contra l’Hércules (16:30), els nens i nenes s’acostaran a l’Estadi Municipal per llegir el seu “decàleg” als seguidors i posar-lo en pràctica sobre el terreny.

Els alumnes de 6è de Cor de Maria han triat la Unió Esportiva Olot entre d’altres clubs esportius de la ciutat i de la comarca per explicar la seva iniciativa. Han passat per diversos camps de futbol, pistes de bàsquet i també al pavelló municipal d’esports d’Olot. El propòsit és eliminar els insults i les males paraules dins el món de l’esport, una activitat per gaudir i interaccionar cívicament i amb educació amb altres persones. En definitiva, el que desitgen és una “grada” exemplar arreu del món, aspectes que entronquen perfectament amb els valors i els compromisos de la UEO, sempre implicat en la vessant social i també en la formació de tots els jugadors del futbol base.

Sigues el jugador número 12… Aquí teniu el “DECÀLEG”: 

1. Això no és l’escola, però mirant esport també aprenem.

2. Públic cridaner: recordeu que això només és un esport.

3. Només volem crits per animar!

4. Si ho dónes tot a la grada, ells també ho faran al camp.

5. La grada de la UEOlot ens AGRADA!

6. Si vols guanyar, no val a badar.

7. Si creus que tot està perdut, ja has perdut.

8. Sigues just, sigues neutral.

9. Ells són els experts, no els qüestionis les decisions.

10. Les persones ens equivoquem, ell també ho fa!

Des del club ens sumem a la proposta del Cor de Maria i és un orgull que els escolars ens hagin escollit com una de les entitats esportives de referència per a desenvolupar-hi la seva activitat didàctica i pedagògica. Esperem que aquestes accions siguin realment satisfactòries i es puguin conscienciar als aficionats pel bé de l’esport i el seu entorn. Entre tots ho aconseguirem! Junts més forts!

Leave a Reply