La jornada al futbol base (15 i 16 de novembre)

LES CRÒNIQUES

Ja som dimarts, el dia ideal per pentinar la ressaca del cap de setmana a les categories inferiors del nostre club. Una jornada que ens ha deixat uns registres totals de 5 victòries, 1 empat i 4 derrotes. Tots menys l’Aleví A que li va tocar descansar. Mica en mica, els nostres joves van agafant el ritme de competició i els conceptes tàctics que es treballen en els entrenaments.

Palamós 3-5 Aleví B

Era un compromís molt complicat ja que al camp era de dimensions molt petites i als jugadors olotins els va costar adaptar-s’hi. A la mitja part, el resultat era de 3-0, però a la represa al canvi de mentalitat va fer que els joves de la UEO donessin la volta al marcador essent molts superiors i creant moltes ocasions de gol fins a culminar el 3-5 definitiu. En tot cas, la fórmula de l’èxit és seguir treballant amb humilitat, s’ha guanyat el Palamós però aquesta actitud s’ha de continuar demostrant en els propers enfrontaments.

Aleví C 6-2 Sant Ponç

Partit amb poca dificultat dels jugadors de Delgà i Carré. Bon joc i ben trenat en tot moment, menys a l’inici de l’enfrontament. La bona intensitat dels jugadors de l’Olot va fer que el partit estigués sota control tota l’estona. Tots els jugadors van disposar de moltes altres ocasions i tots van ser partícips de la victòria final, un marcador ampli de 6-2.

Ripollès 4-3 Aleví D

Un matx completament dominat per la Unió Esportiva Olot, oferint joc interior i exterior en tots els trams del partit. Els quatre gols encaixats, en les úniques quatre arribades dels ripollesos, van ser inevitables i no es pot recriminar res al porter. En canvi, a l’altra banda els garrotxins van tenir infinites accions ofensives que no van saber materialitzar.

Mataró 5-3 Infantil A

Partit difícil al camp del líder. L’Olot va signar una bona actuació en un escenari complicat. Els locals es van avançar ben aviat, tot i que els de Vegas i Juvanteny van reaccionar per tornar a col·locar l’empat des del punt de penal. A la represa, el nostre Infantil va sortir a intentar guanyar el partit però de seguida el Mataró va clavar dos gols per deixar el 3-1. Els olotins no van abaixar els braços i van començar a tenir a més la pilota i no només van marcar el 3-2, sinó que van tenir ocasions per igualar el matx. Però igual que en els darrers compromisos, no hi va haver sort de cara a porteria i els maresmencs van sentenciar en dos contraatacs.

Infantil B 1-2 Base Roses

Ras i curt, bon partit dels dos equips on el conjunt que va saber aprofitar millor les ocasions, en aquest cas el Base Roses, va ser qui es va emportar els tres punts.

Infantil C 5-0 Sant Esteve 

Un enfrontament plàcid per al nostre Infantil C, que va controlar el guió en tot moment. Això sí, el ritme de partit i la circulació de pilota va ser baix i lent, aspectes per a l’autocrítica i per continuar millorant en aquest sentit. Al descans, el resultat era de 3-0, victòria que es va ampliar a la represa amb dues dianes més.

Manresa 1-0 Cadet A

Els de Joan Sánchez i Samuel Barranco van caure per la mínima a la capital del Bages tot i que van tenir el domini de la pilota i diverses ocasions per empatar. Un Manresa que es troba a la zona baixa de la classificació del Grup 2 de Preferent amb 6 punts i que va emportar-se el triomf amb un solitari gol a la primera part. L’Olot continua a la meitat de la taula amb 8 punts i un balanç de 2 victòries, 2 empats i 3 derrotes.

Cadet B 9-1 Besalú

Un duel garrotxí molt còmode i amb un bon joc desplegat per part de l’Olot, que no va donar cap opció al rival en tot el partit. El conjunt que prepara Luque i Clavaguera van generar moltes oportunitats, van competir amb una gran intensitat i van estar precisos en l’aspecte tècnic, deixant un marcador final molt contundent.

Juvenil B 1-1 Sant Gregori

Empat a gols al camp del Morrot, un resultat injust tenint en compte el joc i les ocasions generades. Els nois entrenats per Codinach i Obrador van realitzar una fantàstica primera partit, on només la mala sort va impedir que el partit es resolgués en 45 minuts. En definitiva, un punt important per seguir treballant per aconseguir una dinàmica de resultats més regular i constant. 

Premià 1-2 Juvenil A

El Juvenil A visitava el camp del Premià, fins aleshores tercer classificat, i sense guanyar encara cap partit a domicili, motius pels quals feien pensar que la cosa no seria fàcil i així va ser. La primera meitat es va caracteritzar per les imprecisions als dos costats. En una d’elles, després d’una pèrdua al mig del camp, els locals van obrir la llauna amb l’1-0. Un premi excessiu pel que s’havia vist durant el primer acte. A la represa, la dinàmica va ser la mateixa, però en aquesta ocasió, qui va cometre errades van ser els maresmencs, cosa que va aprofitar l’Olot per empatar. Poc després, un clar penal dins l’àrea local va donar l’oportunitat de posar-se per davant als joves dirigits per Rafel Iglesias i Cesc Solé. A partir d’aquí, els olotins van ser capaços de controlar el duel i els suplents que van sortir van ser claus per apuntalar el triomf. Tres punts importantíssims en un partit pràctic però molt treballat.

I LA PROPERA JORNADA…

113 Partits temp 23-11-14 (1)

agendaBONA

Leave a Reply