Aquest Nadal regala UE OLOT!

Tenim la millor afició de la categoria, un dels camps més calents de la Segona B i una massa social que ens dóna suport a les verdes i a les madures. Però com que tenim un caràcter ambiciós, ara volem anar més enllà, volem ampliar la família per seguir creixent com a club i dotar de viabilitat al nostre projecte esportiu. És per això que engeguem la campanya de captació de socis per aquestes festes de Nadal amb tarifes reduïdes. 

Com podeu veure en el cartell promocional, des de la Unió Esportiva Olot oferim noves tarifes de mitja temporada a preus més reduïts i assequibles amb la intenció d’arribar a la fita dels 1.500 socis (hores d’ara en tenim 1.379). Els abonaments per gaudir de tots partits de la segona volta van des dels 55 euros a general, fins als 50 euros per als jubilats i els 25 euros per a nois i noies de 10 a 17 anys.

regala1

Què? Encara no t’has decidit? Et deixem alguns al·licients i motius per entrar a formar part de la nostra gran família:

Tenim una Grada d’Animació que vibra com mai, tant a casa com a fora. Si tu també sents els colors, uneix-te al club!

Tenim una Associació d’Exjugadors que mima el passat i recorda als futbolistes històrics. I el futur? Això és cosa vostra!

Tenim Carlos Martínez, Uri Santos i Coro, un trident ofensiu que il·lusiona. Ells marquen els gols, i tu? Els ajudaràs?

Perquè L’OLOT ETS TU, i tu també ets un dels nostres, siguis de la ciutat, de la comarca o de la província. Contagia’t de l’esperit volcànic, d’un cor vermell que batega amb força i viu l’emoció de la Segona B al costat del teu equip. Un futbol alegre i apte per a tothom, per a grans i petits, perquè la UEO és una passió i un sentiment que ens uneix, i més en aquestes dates tan assenyalades, màgiques i familiars. És el millor regal d’aquest Nadal, sens dubte. Junts més forts! 

*Aquí teniu el formulari per emplenar les dades per fer-vos socis: http://www.ueolot.com/fes-te-soci/

Leave a Reply