La jornada al futbol base (13 i 14 desembre)

LES CRÒNIQUES 

Després de l’aturada pel pont de la Puríssima, aquest cap de setmana s’ha reprès la competició en el nostre futbol formatiu. I els joves olotins han tornat amb més força que mai, com ho demostren els resultats, un total de 7 victòries, 2 derrotes i 1 empat. L’únic que no tenia jornada de lliga era l’Infantil C, que va disputar un triangular amb el Llagostera, empat sense gols (0-0) i també amb el Vilablareix, derrota per la mínima (2-1). Aquests són els resums de tots els partits:

L’Escala 0-5 Aleví A

Un enfrontament molt seriós defensivament de l’Aleví A, ja que és molt complicat en aquesta categoria deixar la porteria a zero, i més en un camp tan petit com és el de l’Escala. Va ser un compromís molt complert en el global del joc i amb una gran actuació del nostre porter.

Aleví B 3-1 Racing Blanenc

Un enfrontament complicat el que va disputar el nostre Aleví B el passat diumenge al Morrot. Després de dues primeres parts igualades i sense domini clar de cap dels dos equips, els nois d’Èric Vilanova i Adrià Banús van saber reconduir la situació i portar-la al seu terreny. Tres gols a la part final van decidir un partit difícil i que suposa una dosis de moral per als nostres joves futbolistes.

Girona 13-1 Aleví C

Els alevins de la UEO van tenir un mal dia i no van aconseguir connectar tres passades seguides. El resultat reflecteix el joc, la intensitat, la precisió, l’encert i l’atenció dels dos equips durant tot el matx. Una victòria justa i merescuda del conjunt gironí.

Aleví D 2-2 Girona

Partit molt treballat per part dels dos equips on es va veure un Girona molt físic a les dues primeres parts i un Olot molt nerviós i fora del seu joc habitual. La mitja part va servir per intentar corregir errors però només començar, els gironins es van posar per davant amb dos gols molt seguits. Just després, els nostres jugadors van saber reaccionar per empatar el partit i dominar el joc. I és que les dues últimes parts van ser completament olotines, de fet van tenir la victòria a tocar fins al final. Els tècnics es mostren orgullosos del treball i el coratge de l’equip.

Infantil A 3-0 Lloret

Un partit poc vistós el que es va veure dissabte, tocava guanyar ja que era un rival que estava per sota a la classificació i així va ser. La primera part va ser molt bona per part olotina, que van marxar al descans amb 2-0. A la segona, es va veure un altre partit: l’Olot va abaixar la intensitat i el ritme i això va provocar que el Lloret tingués més la pilota però sense generar massa perill. En un fantàstic contraatac, els de Vegas i Juvanteny van certificar el triomf amb el 3-0. És l’hora de continuar treballant i a pensar en el següent partit.

Infantil B 8-0 Blanes

Tot i la folgada victòria, els primers compassos del matx es van caracteritzar per les imprecisions i els nervis. A partir del primer gol, va començar a aparèixer el bon futbol, les ocasions i les dianes que van anar caient fins a deixar aquest resultat contundent. Els entrenadors volen destacar el fet de no haver encaixat cap gol, símptoma de la seriositat defensiva dels jugadors de la UEO.

Cadet A 1-0 Granollers

Partit molt intens on la Unió Esportiva Olot va realitzar un gran inici anotant el primer gol després d’una passada a l’esquena de la defensa del Granollers. Els de casa tenien la pilota i els visitants creaven perill sobretot en joc directe i vertical, tot i que els olotins van demostrar la seva contundència. La segona part es va convertir en un duel físic, dur i travat,  tot i que els de Sánchez i Barranco van seguir intentant jugar la pilota.

Abadessenc 0-8 Cadet B

Molt bon partit de l’Olot, que va mantenir la intensitat i el control durant els 90 minuts. També van estar millor a nivell defensiu, evitant qualsevol ocasió de gol de l’Abadessenc. Els tècnics assenyalen que cal seguir en aquesta dinàmica per no desbancar-se de la primera posició.

Juvenil A 3-1 Mollet

Una victòria convincent i amb bon joc del Juvenil de Preferent. De bones a primeres, ja es van veure les intencions del Mollet, que va saltar al camp a tancar-se al darrere i a esperar la seva oportunitat a la contra. De fet, van trobar la recompensa al seu plantejament just en el primer quart d’hora, quan es van avançar en el marcador. Tot i això, els d’Iglesias i Solé van mostrar-se inalterables i van seguir desplegant un futbol notable per assetjar l’àrea rival. D’aquesta manera, els de la Garrota van aconseguir capgirar el resultat abans de la mitja part. A la represa, la consigna era clara; seguir atacant però amb molt d’ordre per evitar les pèrdues que provoquessin contraatacs visitants. Els jugadors ho van realitzar a la perfecció i fins i tot es van ampliar l’avantatge amb el 3-1 definitiu. I aquest dimecres, toca acabar el partit suspès a Sabadell, el líder de la categoria.

Fornells 3-2 Juvenil B

Els de Codinach i Obrador van deixar escapar un triomf que tenien molt ben encarat ja que es van plantar al minut 20 amb 2-0 al marcador i un jugador més. Al final del primer temps, però, els locals van poder neutralitzar l’avantatge (2-2) i en la segona meitat, en l’única jugada de perill del Fornells, van situar el 3-2 definitiu a través d’un llançament de falta.

LA PROPERA JORNADA:

–> 116 Partits temp 21-12-14

agenda 21-12

Leave a Reply