Els nous vestidors s’inauguraran aquest diumenge

Una part de la primera fase de la remodelació de l’Estadi Municipal ja és una realitat. El proper diumenge 25 de gener, coincidint amb el partit matinal entre l’Olot i el Saragossa B, es presentaran en societat els nous vestidors, ubicats darrere la zona de tribuna i amb un túnel per accedir directament a la gespa. 

Els nous vestidors seran inaugurats de forma oficial aquest diumenge 25 de gener just abans del partit entre la UEO i el Saragossa B (12h), corresponent a la Jornada 22 del campionat de lliga. Els jugadors, però, encara es canviaran en les instal·lacions actuals a l’espera de l’adequació total de la nova infraestructura. D’aquesta manera es dóna per finalitzada la part inicial de la primera fase d’una de les reformes més necessàries per al club. La nova “casa” dels jugadors té una superfície d’uns 100 metres quadrats i està situada al costat del nou Parc de Bombers d’Olot, just darrere de la tribuna i amb unes escales que baixen cap a un túnel subterrani per accedir directament al terreny de joc.

bona2 bona3

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència del president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, i de l’alcalde de la ciutat d’Olot, Josep Maria Corominas, a més de tots els membres de la junta directiva del club encapçalada pel president Joan Agustí. Els parlaments seran a les 11 del matí, després es disputarà el partit de Segona B i finalment, a les 3 de la tarda, hi haurà portes obertes per socis i aficionats de la UEO.

Ens omple d’alegria explicar-vos aquesta notícia i lluitarem per seguir modernitzant el nostre Estadi i adaptar-los als temps actuals perquè tothom qui ens visiti pugui estar-hi el més còmode possible. L’OLOT ETS TU!

Leave a Reply