La jornada al futbol base (10 i 11 gener)

LES CRÒNIQUES

Ja teníem ganes de tornar a gaudir de futbol d’alt nivell al camp del Morrot després de l’aturada obligada per les festes de Nadal. I ja es sap, el gener fa pujada, també en les nostres categories inferiors, que tot i això, han competit a les mil meravelles contra rivals molt durs. El bagatge global és de 4 victòries i 6 derrotes, amb el duel pendent de l’Infantil A contra el Jàbac de Terrassa que es jugarà el 14 de febrer. Voleu saber més detalls de com va transcórrer de la jornada? Aquí teniu tots els resums:

Baix Ter 3-2 Aleví A

Un bon test per als nois que preparen Pau Obrador i Kevin Somovilla, tot i que el joc realitzat no reflecteix el resultat final. L’equip empordanès va saber defensar l’avantatge que es va emportar després dels primers 45 minuts (3-1). No obstant, l’Olot va lluitar fins al final posant contra les cordes al Baix Ter (3-2), i fins i tot anotant el 3-3, que finalment no va pujar al marcador per una decisió arbitral polèmica.

Aleví B 7-0 GEiEG

Un partit molt travat, especialment en les dues primeres parts que van finalitzar amb un just 2-0. El bon joc, a través de la possessió de la pilota, i la creació d’ocasions clares van desembocar en els gols que van sentenciar el matx.

Sant Feliu de Guixols B 7 – 3 Alevi C

L’Aleví C de la UEO no va entrar en joc fins el final de la primera part del partit, ja que tot just al minut 10 ja perdia per un contundent 6-0. El joc es va igualar i els jugadors garrotxins van saber reaccionar, van acabar dominant i van enviar algunes pilotes al pal, fent entrar la por al cos al conjunt del Guíxols.

 Aleví D 12-5 Bisbalenc

Partit plàcid en el qual els visitants només van poder plantar cara en el primer quart, on es van posar per davant (0-2). A part d’aquí, domini del joc olotí i amb gran efectivitat dels vermells en la finalització de les jugades. La segona part va acabar amb un espectacular 5-2 i després els olotins ja es van relaxar amb el còmode avantatge. Els tècnics es mostren orgullosos de l’evolució dels nostres jugadors.

Infantil B 2-5 Figueres

Es presentava un partit emocionant al Morrot amb la visita del líder, un Figueres recent descendit de Preferent i dissenyat per recuperar la categoria. Els primers compassos van ser molt igualats, amb clares ocasions olotines que no es van saber aprofitar. Dues badades defensives en un minut de diferència van situar un 0-2 favorable als figuerencs. Un escenari complicat per als de la Garrotxa, que a la segona meitat van sortir amb tot el que calia per capgirar la situació, fet que no va ser possible. Un resultat massa ampli tenint en compte el joc ofert. Els tècnics assenyalen el treball i la constància com a premissa per mantenir la concentració i no permetre opcions ofensives dels rivals.

Infantil C 2-4 Bosc de Tosca

Un enfrontament molt disputat tot i el folgat resultat. Els tècnics recalquen la bona actitud i el futbol vistós desplegat en tot moment, portant la iniciativa del joc però malauradament no del marcador. Les jugades puntuals van penalitzar molt als nois de Sergi Vila i Llorenç Barris, que a la mitja part perdien per 0-2 i van donar guerra a la represa. El marge de millora encara és gran i és per això que cal seguir treballant.

Cadet A 1-2 Vic

Bon partit amb actitud i un joc notable dels de casa, aspectes que no van ser suficients per guanyar. Va ser un duel molt intens on cada contraatac osonenc va acabar amb la pilota al fons de la xarxa. Els locals van tenir moltíssimes oportunitats abans del descans. A la represa, la UEO va aconseguir empatar i es va bolcar a l’atac buscant la victòria, però en una acció desafortunada el conjunt vigatà va clavar el segon gol.

Sant Pere 0-10 Cadet B

Resultat ben contundent per agafar confiança i moral abans d’anfrontar unes setmanes més complicades amb enfrontaments contra rivals directes que posaran a prova les aspiracions dels joves de Joan Luque i Pau Clavaguera.

Masnou 1-3 Juvenil A 

Un compromís poc vistós el que va aparellar Masnou i el nostre Juvenil A. El matx es va caracteritzar per la falta d’un dominador clar de la pilota i un cúmul d’imprecisions. Malgrat tot, els d’Iglesias i Solé es van saber sobreposar al gol encaixat només començar el partit i a les dificultats que van tenir per trobar joc i tenir el control de l’esfèric. Els olotins van anar adquirint solidesa defensiva i poc a poc va arribar a l’àrea rival mitjançant perillosos contraatacs, aconseguint empatar el partit just abans del descans (1-1). A la represa, la UEO es va avançar només arrencar amb un gol que els va donar tranquil·litat i el control del partit. L’equip va tenir paciència per madurar l’enfrontament fins a culminar amb l’1-3 definitiu. Una victòria important just abans de la finalitzar la primera volta el proper diumenge al Morrot contra el Figueres.

Palamós 2-0 Juvenil B

Un partit d’alt voltatge el que es va viure a Palamós. El nostre Juvenil B va merèixer molt més premi ja que va dominar el partit en moltes fases del joc, va oferir bon futbol, va tenir intensitat, va gaudir de clares arribades… Només va faltar el gol. Els entrenadors feliciten el grup pel gran esforç realitzat i els emplacen a seguir treballant en aquesta direcció, els resultats acabaran arribaran. 

EL PLANNING PER AQUEST CAP DE SETMANA:

agenda17-01

Leave a Reply