La jornada al futbol base (17 i 18 gener)

LES CRÒNIQUES

És dimarts i per tant toca repassar les evolucions del futbol base de la Unió Esportiva Olot. Un cap de setmana molt intens, farcit de gols i de resultats ajustats. El balanç global va ser de 6 victòries i 5 derrotes, i tot seguit us oferim la informació més detallada de cada partit:

 Aleví A 6-1 Bisbalenc

Les dues primeres parts van ser fluixes en general i es va arribar a la mitja part amb empat (1-1). A la tercera, el nostre equip de Preferent va dominar i va crear moltes ocasions, acabant el període amb un contundent 5-1. La darrera part va seguir amb el monòleg local, anotant un gol més per deixar el 6-1 final.

Tordera 3-6 Aleví B

Partit que es va complicat en les dues primeres parts,però després l’Olot va sentenciar amb dos gols consecutius en dues jugades per la banda esquerra. L’equip va oferir bon joc i va gaudir de la possessió de la pilota.

Aleví C 8-4 Sant Gregori

Els de Delgà i Carré van completar el pòquer de victòries entre els equips de la categoria aleví del club amb un triomf treballat davant un Sant Gregori que va donar guerra i va posar en dificultats als olotins, tal i com reflecteixen els 4 gols que van marcar.

Banyoles 3-4 Aleví D

Un partit dominat per la UEO amb un bon joc col·lectiu, especialment en les dues primeres parts, finalitzada amb un 0-2 al marcador. La tercera ha començat amb la mateixa tònica i només el relaxament olotí va propiciar que els del Pla de l’Estany retallessin distàncies amb xuts des de fora l’àrea en les poques ocasions que van disposar. Un triomf per seguir en l’esforç diari i estar ben orgullosos del nostre Aleví D.

 Infantil A 0-3 Quart

Un compromís que la Unió Esportiva Olot afrontava tocat per les baixes. El domini de la primera part va ser dels locals, que van aprofitar dues errades dels garrotxins per anar amb un avantatge de 2-0 al descans. A la segona meitat, cap dels dos blocs va tenir més oportunitats i el Quart va anotar el tercer en un contraatac letal.

Quart 5-1 Infantil B

El nostre Infantil B arribava a Quart amb baixes importants però amb ganes d’endur-se els tres punts. Només començar el partit, un error en una passada al porter va fer que el davanter local es quedés sol davant de porteria per poder marcar a plaer. Pocs minuts més tard, un penal dubtós va fer pujar el 2-0 al marcador. A partir d’aquí, el conjunt olotí va acostar-se amb perill a base més de coratge que no pas del joc que els caracteritza. Un partit que a priori es presentava igualat es va convertir en un allau de gols en contra. Els tècnics consideren que ara toca fer autocrítica, mirar-se el melic i revertir la situació.

Les Preses 4-1 Infantil C

La superioritat física i la intensitat dels locals han estat les claus del derbi garrotxí. L’Olot no va tenir opcions en cap moment, totes les segones jugades anaven a parar a peus del rival i això va provocar que els olotins anessin a remolc durant tot el matx. Els tècnics consideren que s’ha de seguir treballant i millorant aspectes del joc ja que la setmana que ve reben el líder imbatut, el Camprodon.

Banyoles 1-0 Cadet A

Partit molt travat amb bon joc dels olotins. La primera part va ser notable, amb ocasions visitants i només jugades aïllades dels banyolins. A la segona part els locals van prémer l’accelerador i van generar més arribades que a la primera, fins al minut 80 que van clavar la diana guanyadora.

Cadet B 4-3 La Cellera

Els entrenadors consideren que és el pitjor partit de la temporada de l’equip, sense intensitat defensiva ni idees ofensives. Tot i això, es va acabant guanyant al conjunt cellerenc en un duel poc vistós. Els de Luque i Clavaguera esperen recuperar les bones sensacions de cara a les properes jornades.

Juvenil A 1-0 Figueres

Diumenge es va jugar el derbi provincial juvenil entre l’Olot i el Figueres. Els dos equips hi arribaven en bones dinàmiques i instal·lats a la zona noble de la classificació. L’enfrontament es va caracteritzar per una alta intensitat i un ritme trepidant, per molt que el vent ho intentés deslluir. Els joves de Solé i Iglesias van arrencar dominant la pilota i controlant el partit, jugant la major part del temps en camp contrari, però en una aproximació visitant, l’àrbitre va xiular un rigorós penal que els empordanesos van desaprofitar. I a punt d’arribar al descans, una internada per banda esquerra la va aprofitar l’Olot per marcar l’1-0 que seria definitiu. A la represa, el domini de la pilota va ser més altern, possiblement degut el fort ven en contra, però els de casa van saber jugar concentrats davant aquesta adversitat i no van concedir cap ocasió als figuerencs. Important victòria que permet escalar posicions a la taula i rebre amb la moral alta un altre molt bon equip com és el Granollers, diumenge vinent a les 16h al Morrot.

Juvenil B 2-3 Figueres

Malgrat no aconseguir la victòria, el nostre Juvenil B treballa en la direcció correcta. En les dues últimes setmanes s’ha enfrontat a rivals molt potents, als quals ha plantat cara i ha tingut opcions d’emportar-se els tres punts. En futbol, moltes vegades el resultat és el més important, però en aquest cas el procés de millora d’aquest equip és el millor resultat. Aquesta setmana hi ha una nova oportunitat per sumar un triomf clau i seguir creixent dia a dia com a col·lectiu.

LA PROPERA JORNADA:

119 Partits temp 25-01-15 (1)

agenda25-01

Leave a Reply