Calavera (Nàstic) arriba cedit fins a final de temporada

El defensa Jordi Calavera es converteix en la primera incorporació del mercat d’hivern a la Unió Esportiva Olot. Té 19 anys i arriba procedent de la Pobla de Mafumet (3a Divisió), tot i que ja té una mínima experiència a Segona B a les files del Nàstic de Tarragona.

Jordi Calavera Espinach (Valls, 1995) és un lateral dret de perfil ofensiu que va destacar als juvenils del Nàstic. Sense anar més lluny, la temporada passada va jugar 10 partits com a titular amb el primer equip del conjunt grana a Segona B i aquest curs estava sent un dels més destacats de la Pobla de Mafumet, el filial del club nastiquer, que es troba en les primeres posicions de la 3a Divisió catalana.

Calavera aterra a la Garrotxa en qualitat de cedit fins a final de temporada i des del club hem d’agrair les facilitats i la predisposició que ha mostrat el Nàstic de Tarragona en aquesta operació. Benvingut a la UEO, Jordi! 

Foto: Calavera, al carril dret del Nou Estadi, en el partit contra el Cornellà. // Coral Rubio

calavera12

Leave a Reply