La jornada al futbol base (24 i 25 gener)

LES CRÒNIQUES

Penúltim cap de setmana del mes de gener amb una jornada força destacable al futbol base del club. La competició domèstica ens va deixar un total de 6 victòries i només 2 derrotes. A part d’això, vam tenir tres amistosos: el de l’Aleví B i D, que es van enfrontar entre ells amb triomf dels primers (6-0) el de l’Infantil C que va golejar el Llagostera (6-1) i el del Cadet B, que va caure per la mínima a Sant Cristóbal. També cal recordar que l’Infantil A va acabar de disputar entre setmana un partit pendent a Granollers (1-0). Aquest és el resum de la jornada:

Girona 12-0 Aleví A

Res feia esperar el resultat final després de la primera part (0-0), on fins i tot l’Olot va tenir oportunitats d’avançar-se en el marcador. En la segona meitat, tres gols del Girona van fer molt mal als visitants. Sense cap opció, la tercera i quart va ser un no parar de jugades atacants dels gironins, que van acabar amb un avantatge considerable.

Unió Girona 5-9 Aleví C

Màxima efectivitat de la Unió Esportiva Olot en un camp difícil, tant pel terreny de joc com per la reacció que va plantejar l’equip local. Finalment, els jugadors de Delgà i Carré van poder assolir una victòria molt pràctica fora de casa.

Aleví D 18-2 Atlètic Banyoles

Partit que com es pot observar en el marcador, va ser molt còmode i completament dominat des del primer minut. Tot i les fortes ratxes de vent, els olotins van poder fer proves per preparar el duel contra un rival directe com és el Figueres aquesta propera setmana. Els tècnics es mostren molt orgullosos de l’actitud i la concentració dels jugadors, tot i l’ampli resultat no s’han relaxat en cap moment. Queda molt camí per fer i cal seguir treballant.

Gironès Sàbat 2-2 Infantil A

Un enfrontament molt intens el que es va presenciar al barri gironí. Primera part molt disputada per part dels dos equips, en la qual els garrotxins es podien haver posat per davant. A la segona, el domini va ser visitant i tot que els locals van aconseguir esgarrapar un empat.

Infantil B 0-1 Baix Ter

Després de dues setmanes consecutives perdent, l’equip buscava tornar a trobar el camí de la victòria i el bon joc que havia ofert setmanes abans. Va ser un matx igualat, on el nostre Infantil B va recuperar l’essència però no el gol que els donés el triomf. Una rematada de cap a la sortida d’un córner en contra, aprofitant una millor condició física, va servir al Baix Ter per anotar el gol definitiu tot i gaudir de poques ocasions clares. De totes maneres, Farrés i Roure consideren que l’equip es va trobar a ell mateix i estan segurs que això farà que ben aviat es vegi reflectit en el resultat.

Gironès Sàbat 1-2 Cadet A

Un duel intens on el domini de joc va ser del nostre Cadet A. Molt bon tracte de la pilota en la primera meitat, malgrat que les aproximacions a l’àrea van ser més aviat aïllades. A la represa, el Sàbat es va mostrar molt rocós i contundent, però l’Olot no es va arronsar i va respondre com calia, emportant-se els tres punts per la mínima.

Juvenil A 1-0 Granollers

Els d’Iglesias i Solé rebien el potent Granollers, un dels equips capdavanters de la categoria, que venia en una dinàmica negativa, tot el contrari que el nostre Juvenil. Ells venien predisposats a trencar-la i l’Olot a mantenir-la. El partit va tenir pocs secrets, solidesa i seguretat defensiva per part dels locals, que en van fer prou en disposar de tres o quatre ocasions clares per marcar dos gols i endur-se el partit. Un duel poc vistós però molt seriós, mantenint la línia dels darrers enfrontaments. Una tendència positiva que permet seguir encadenant victòries i treballar més dur per ratificar aquesta línia ascendent el proper dissabte al camp del Caldes de Montbui.

Juvenil B 4-1 Farners

S’entreveia com un compromís molt important el que es va disputar el dissabte a la tarda al camp del Morrot enfront el Farners, un partit que va significar tres punts vitals per mirar cap amunt i intentar enllaçar les dues primeres victòries seguides en tota la temporada. El joc local va anar a ratxes (com el fort vent que bufava) malgrat que el domini olotí va ser absolut. Gols, ocasions i intensitat van ser els aspectes més destacats d’un triomf transcendental.

I LA SEGÜENT JORNADA?

120 Partits temp 01-02-15

agenda1-2

Leave a Reply