NORTON BAR

Norton Bar, el teu espai d’oci en el cor dels volcans. Situat al bell mig d’Olot, és un bar molt dinàmic per a tots els públics. Tapes, bon ambient,  futbol i una copa amb els amics. Des de fa 3 anys, punt de trobada obligatori a la Plaça Catalunya. 

Que et passes pel Norton Bar a fer el cafè i després t’entra la gana? Doncs ofereixen tapes de peix fresc, un peix que porten cada dia des de Roses, braves casolanes, hamburgueses (com l’especialitat de la casa, la “Norton”) i amb una qualitat-preu molt acceptable. Tot plegat, amb un personal molt alegre i simpàtic que et fa sentir com a casa. I a més t’agrada vibrar amb el futbol i amb tota l’emoció de l’esport? Viu els partits del Barça i de la resta d’equips amb la pantalla gegant de la terrassa, perfectament adaptada amb calefacció. I si t’han vingut ganes de festa i després vols fer una copa, els millors gintònics els trobaràs al Norton Bar.

A més, ara no tanquen cap dia de la setmana! L’horari és de dilluns a diumenge, de les 7 del matí fins a les 3 de la matinada. Un bar amb predilecció pels esports i lògicament també per la Unió Esportiva Olot, el club de referència de la ciutat. Al Norton Bar són col·laboradors i seguidors ben fidels de la UEO, com va quedar demostrat en la festassa d’abans i després de l’ascens històric a Segona B.

Formes de contacte:

@NortonBar a Twitter

Per reserves: 972 26 76 37

Reserves online: nortonbar.olot@gmail.com

Plaça Catalunya, 19, Baixos. 17800 (Olot)

 

 

Leave a Reply