Volem volar a Mallorca

La sortida a Son Bibiloni, el feu del Mallorca B (diumenge, 12h), posarà a prova el moment òptim que viu l’Olot, amb ganes de continuar la seva escalada cap a la zona de privilegi. Trujillo i Robert Simón, els dos flamants fitxatges, tenen possibilitats d’entrar en una llista on podria retornar Uri Santos. Una cita amb doble objectiu; el tercer triomf seguit i trencar el malefici a les Balears. 

Volem volar a Ses Illes i volem volar a la classificació, la primera premissa es complirà i la segona el temps ens ho dirà. Amb la moral pels núvols però amb els peus a terra, els homes de Rodri afronten un nou desplaçament amb la intenció de corroborar els registres anteriors a domicili, on ha tombat els seus rivals en tres de les últimes quatre ocasions i oferint estones de futbol intens i efectiu. El contrincant és un Mallorca B que s’ha estancat un pèl després d’una arrencada pletòrica de lliga. Dels últims cinc partits només n’ha guanyat un i es troba dos punts per sota del conjunt olotí, que no oblida aquell empat que va rascar in-extremis el filial mallorquí de la seva visita al Municipal d’Olot en la primera volta (1-1). Setmana moguda als despatxos, amb la sortida de Xavi Ferrón al Badalona i les arribades dels atacants Robert Simón i Antonio Trujillo, que ja s’han entrenat amb normalitat durant tota la setmana i tenen opcions d’entrar a la convocatòria. Més pólvora ofensiva que s’uneix a Carlos, Coro i un Uri Santos que està totalment recuperat de la lesió al turmell. En l’àmbit extraesportiu, el club ha iniciat el procés de transformació en SAE (Societat Anonima Esportiva), animant als socis a comprar accions (per valor de 25 euros) i ser part de l’entitat. Més informació al nostre web.

La prèvia de Rodri: “Estem contents però això segueix i és molt difícil, tots els rivals tenen coses per fer. Hem de ser prudents i estar tranquils, sabem que tot costa molt. Volem que la gent sigui feliç, que gaudeixi amb l’equip i el vegi el més amunt possible. Els dos últims fitxatges (Simón i Trujillo) són de perfil Olot; raça, força, velocitat, coratge i amb tècnica. El Mallorca B és un equip que va començar molt fort i que està jugant molt bé tot i el sotrac de resultats, són gent jove, ràpida i potent. Patirem i haurem d’estar a un alt nivell defensiu per treure un resultat positiu”.

Precedents: no tenim cap enfrontament entre l’Olot i el Mallorca B però sí diversos desplaçaments a Ses Illes, un territori maleït per a l’Olot, que no hi ha guanyat ni empatat mai. El de diumenge serà la sisena visita en la història a Mallorca; en la primera volta es va perdre a Son Malferit (2-0), el curs passat es van patir dues derrotes més (Atlètic Balears i Constància), la temporada 1978/1979 van caure contra l’Sporting Mahonés, i la primera visita va ser l’any 1958/59 amb desfeta contra el Constància. Així doncs, un altre al·licient en forma d’estadística per trencar.

 

Baixes: cap.

Convocatòria: per confirmar.

Foto: Rojas, amb el braçalet de capità, protegint-se davant un jugador del Mallorca B // Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply