DENSO CUP: UE Olot-Japó sub-23 (dijous a les 18h)

El seleccionador nipó va visitar les instal·lacions de la Unió Esportiva Olot i va tenir una xerrada informal amb els tècnics per conèixer el nostre mètode de treball, tant futbolístic com logístic. El combinat sub-23 del Japó vindrà a disputar un amistós a la Garrotxa el proper dijous 12 de març a les 18h a l’Estadi Municipal.

El preparador asiàtic, Akihiko Kamikawa, acompanyat de Yuya Takaji, que ha exercit de traductor, ha gaudit d’un tour per les instal·lacions de l’Olot, tant les actuals a l’Estadi Municipal i el Morrot com una part de les noves, que s’han estrenant recentment. Kamikawa, que també entrena un equip a la Meiji University (Japó), s’ha mostrat entusiasmat amb l’estat de la gespa i el funcionament del club. L’acte ha comptat amb la participació del vicepresident Josep Ros, el director esportiu Àlex Terma, el secretari tècnic David Comamala i el tècnic Antonio Rodríguez.

japo4 japo5

Un cop realitzada la ruta pel camp i de fer una ullada als nous vestidors, Kamikawa ha conegut el model de joc, l’estil i la idea futbolística que vol transmetre el club. Ha estat un intercanvi d’opinions molt interessant amb Rodri, que ha mostrat vídeos i diapositives amb els conceptes i el mètode de treball que utilitzen. Abans, el directiu Josep Ros els ha presentat l’entitat des d’una vessant més institucional, social i econòmica.

japo2 japo3

Tot plegat, per anar escalfant motors per al partit amistós (la Denso Cup) que es jugarà entre la UEO i la selecció sub-23 del Japó, entrenada per Kamikawa, el proper mes de març amb data i hora ja confirmada: serà el dijous 12 de març a les 18h a l’Estadi Municipal i amb entrada gratuïta. També hi haurà activitats per la mainada gentilesa de JOMA i es sortejaran pilotes i samarretes del nostre club. Una tarda on esperem una bona representació dels escolars de la ciutat, que hi hagi bon ambient i gaudim d’un bon espectacle. Us hi esperem a tots!

Leave a Reply