La jornada al futbol base (7 i 8 març)

LES CRÒNIQUES 

Un altre cap de setmana profitós per als interessos del futbol base de la Unió Esportiva Olot. Les estadístiques de 8 victòries, 1 empat i 2 derrotes parlen per sí soles i les sensacions a nivell de joc són realment molt agradables quan ens acostem en el tram decisiu de la temporada. A continuació desgranem els partits un per un de mà dels seus entrenadors:

Aleví A 6-1 Banyoles

Un compromís que es va decidir ja en la primera part, clau per matar el partit (4-0). El còmode marcador va facilitar el control del matx, tot i que com és lògic, la intensitat va baixar en la resta de parts. En la recta final, els garrotxins van poder anotar dos gols més per col·locar el 6-1 definitiu.

Begur 1-4 Aleví B

Partit molt treballat davant un Begut combatiu. Els nois d’Èric Vilanova i Adrià Banús van dominar de cap a peus un partit que es va poder complicar en el tram final. Estones de gran futbol però sense efectivitat en les arribades van posar la por al cos amb el gol dels empordanesos, que posava l’1-2 a falta d’un quart d’hora per acaba. Com sempre, aquest Aleví B va treure el caràcter i el coratge per rematar un matx entretingut.

Aleví C 3-2 Santa Eugènia

Molt bona actuació de l’Aleví C, tant a nivell d’intensitat com de joc. Va ser contra un equip fort en defensa i potent en atac com és el Santa Eugènia, tot i que els joves olotins han plantat cara i s’han endut els tres punts lluitant fins a l’últim minut, per cert, en el qual ha arribat el gol de la victòria. Una setmana més els tècnics poden concloure que l’equip va de menys a més i ofereix un ritme de treball molt bo.

Fornells 2-4 Aleví D

A l’Olot li va costar concentrar-se i entrar en el partit fins a la tercera i quarta part, en les quals van trobar el seu futbol habitual davant un rival força rocós defensivament. Un bon treball de l’equip per continuar millorant en tots els aspectes.

Damm 1-2 Infantil A

Un enfrontament molt intens el que es va disputar dissabte a la tarda al camp de la Damm. Els dos conjunts van voler jugar futbol i tenir el control de la pilota. Tot i això, al final els olotins es van emportar els tres punts d’un camp difícil.

Infantil B 5-2 Les Preses

Derbi vibrant al Morrot. Els de casa van estar molt ben posats durant els 90 minuts i ben aviat ja es van fer amb el control del partit. Dos errors van propiciar que els presencs s’acostessin al marcador (del 3-0 al 3-2) en només 10 minuts, però la UEO va marcar dos dianes més immediatament que van tornar la tranquil·litat.

Infantil C 0-2 Amer 

Un duel molt igualat que es va decidir cap a l’equip visitant gràcies a dues accions desafortunades. Bon treball dels jugadors amb les idees clares però desencert en els metres finals. Els garrotxins intenten sempre contrarestar la força i la superioritat física amb ganes i possessió de la pilota, tot i aquest cop el resultat no va acompanyar.

Mercantil 0-0 Cadet A

Un partit marcat per la intensitat i l’ordre defensiu per part dels dos equips. L’Olot va intentar jugar la pilota en tot moment i va controlar el partit, tret de l’inici de la segona meitat en el qual el Mercantil va sortir molt fort. Empat sense gols però que els tècnics valoren positivament.

Cadet B 7-2 Camprodon 

Molt bona primera part dels joves de Luque i Clavaguera, que van oferir bones combinacions i arribades a la porteria contrària. A la segona, la intensitat va baixar i també la precisió en el joc associatiu.

Vic Riuprimer 1-5 Juvenil A

El Juvenil A visitava la capital d’Osona per enfrontar-se a un Vic-Riuprimer amb la necessitat d’obtenir els tres punts per allunyar-se del descens, però l’equip no li va donar cap opció i el resultat final d’1-5 així ho demostra. Els jugadors van ser capaços de sobreposar-se a l’equip local a través d’una molt bona iniciació del joc des del darrere per anar superant línies de pressió i plantar-se sovint a l’àrea rival a través del joc combinatiu. I d’aquesta manera, generar nombroses ocasions de gol que van permetre arribar al descans amb 0-2. A la mitja part, el partit estava encarat però no del tot resolt i calia fer un últim esforç per sentenciar-lo. I així ho van fer. Dos gols més en 15 minuts van deixar un 0-4 al minut 60. La llàstima, el gol en contra a la sortida d’un còrner, possiblement fruit de la relaxació, però els olotins van respondre amb l’1-5 definitiu. Tot i el bon joc i el resultat, l’equip no es pot relaxar ja que això no s’atura i diumenge a les 12h reben l’Arenys al Morrot, un conjunt ben situat a la classificació, que ja va superar la UEO a la primera volta i ve de guanyar al líder.

Juvenil B 0-1 Peralada

Un duel molt travat el que va disputar el bloc de Codinach i Obrador contra el Peralada aquest passat diumenge al camp del Morrot. Els locals van portar el ritme del joc en moltes fases del partit però la manca d’encert va tornar a ser determinant per no emportar-se un resultat més favorable.

LA PROPERA JORNADA:

126 Partits temp 15-03-15 (1)

agenda15-3

 

 

Leave a Reply