Musa Bandeh, renovat per un any més

El futbolista mataroní ha arribat a un acord amb el club per ampliar la seva vinculació fins al juny de la temporada vinent. Musa creu fermament en el nostre projecte, la direcció esportiva es mostra satisfeta amb la seva progressió i el veu com una aposta de futur. 

Musa Bandeh Kandeh ha trobat a la Garrotxa la continuïtat que li havia mancat a l’Hospitalet i s’ha consolidat a Segona B amb força protagonisme sobre el terreny de joc. Ha jugat d’interior esquerre i també de lateral acumulant més de 800 minuts a les seves cames repartits en 20 partits. El club està content amb el rendiment del maresmenc, que ha evolucionat i ha ofert una progressió notable a mesura que ha anat avançant la temporada. Musa només té 23 anys i amb la renovació per un curs més, la secretaria tècnica aposta fermament per ell de cara al futur.

Leave a Reply