La jornada al futbol base (14 i 15 març)

LES CRÒNIQUES

Les categories inferiors de la UEO evolucionen favorablement quan s’acosta el moment decisiu de la temporada, l’hora de la veritat. Aquest cap de setmana hem recollit un total de 7 victòries, 2 empat i 2 derrotes. Golejades, resultats ajustats i un nou entrenador al capdavant del Juvenil B… si voleu saber més coses, llegiu el resum de la jornada:

Cassà 4-4 Aleví A

Bon partit de l’Aleví A contra un rival que no va posar les coses fàcil en cap moment, un equip intens sense pilota i amb un joc poc vistós però efectiu en atac. Els de la Garrotxa no van saber contrarestar l’estil directe dels cassanencs, fet que va comportar un equilibri de forces amb molts gols. Els de casa van remuntar el gol inicial visitant i van manar fins a l’últim minut, quan el Cassà va treure petroli d’una falta lateral per situar el 4-4 definitiu.

Aleví B 3-2 Sant Feliu

Uns tres punts molt importants per continuar optant a la tercera posició davant un Guíxols molt intens. Després del 2-0 i aprofitant la passivitat dels locals, els del Baix Empordà van empatar el marcador i a més, van malgastar clares ocasions per endur-se el triomf. I qui perdona ho acaba pagant, ja que en l’últim minut l’Olot va aconseguir un gol que els atorga una victòria fonamental.

Bell·lloc 6 – 3 Aleví C

Partit marcat pel fred i la pluja. Els jugadors locals van començar imprimint un ritme altíssim que els olotins van poder neutralitzar gràcies a un gol ben matiner. L’escenari, però, es va capgirar com un mitjó i els gironins van fer valer el factor camp per remuntar i ampliar el marcador sense donar cap opció als visitants. Tot i així, els jugadors de la UE Olot van donar la cara i es van trobar dins el terreny de joc.

Aleví D 2-1 Cassà

Dia molt espès dels vermells, que no van estar dins el partit en cap moment. Va ser un duel poc joc i control que es va decidir en una acció d’estratègia.

Infantil A 2-2 Parets

Una cita on l’Olot va mostrar la seva superioritat durant els 90 minuts, ja que va dominar la possessió i va gaudir de les millors ocasions. Tot i això, el Parets es va poder emportar un punt amb polèmica, ja que l’àrbitre va assenyalar un penal discutible en l’últim minut i va anul·lar dos gols al conjunt local. No obstant, els tècnics es feliciten pel joc exhibit i l’actitud dels jugadors.

Llers 1-3 Infantil B

Bona actuació davant un rival de la part baixa de la classificació. El mal estat del terreny de joc va fer que el nostre Infantil B no pogués combinar amb facilitat ni arribar amb claredat a l’àrea contrària. Malgrat tot, van monopolitzar el control del partit i això es va traduir en el marcador.

Sant Gregori 3-2 Infantil C

Un matx molt bonic per a l’espectador, amb els dos equips amb molta predisposició per jugar la pilota. Això va provocar que el domini fos altern amb un joc vistós. Malauradament, els últims 5 minuts van ser fatídics per als de Sergi Vila i Llorenç Barris, en els quals es va passar d’un 1-2 al 3-2 definitiu. Un enfrontament on es pot comprovar la millora que ha experimentat l’equip.

Cadet A 2-0 Jàbac Terrassa

Un compromís de xoc i múscul en el qual la UEO va tenir el domini de la pilota i va disposar de les arribades més destacades. A la primera part, el bon joc va predominar davant un equip, el terrassenc, que pressionava de valent. La segona meitat va ser més travada però amb el control i les ocasions per als de Sánchez i Barranco, que van aconseguir lligar en curt la victòria.

Anglès 1-4 Cadet B

Un partit molt seriós davant el tercer classificat de la categoria. L’Anglès es va presentar com un rival molt físic que no va poder impedir el joc combinatiu i els nombroses oportunitats dels olotins en la primera meitat. A la segona part, la pluja va deixar embassades algunes zones del camp, fet que va dificultar la circulació de la pilota, encara que la victòria no va perillar en cap moment.

Juvenil A 3-2 Arenys de Mar

El Juvenil A rebia un Arenys que venia amb la moral alta després de guanyar el líder, però ben aviat i en un acció desafortunada, els maresmencs es van marcar en pròpia porta. El gol va esperonar encara més als visitants, alhora que va relaxar als garrotxins. L’Arenys van dominar la primera part, tot i que el perill el generaven els d’Iglesias i Solé quan robaven i sortien al contraatac. Només la falta d’encert en la rematada final va evitar un marcador favorable al descans. A la represa, calia tenir més el control de la pilota i ben aviat, els nostres van trenar una bona jugada col·lectiva per situar el 2-0, que donava aparent tranquil·litat. Aparent perquè l’estratègia visitant i una magistral falta des de la frontal van col·locar el 2-2. Però l’Olot no volia ser menys i també gràcies a l’estratègia va marcar el 3-2 final, encara que va tocar patir. Aquest proper cap de setmana, l’equip visita el Girona (diumenge, 12:30) amb els dos conjunts immersos en la lluita per les posicions capdavanteres.

Caldes de Malavella 1-5 Juvenil B

Entrenador nou, victòria segura. Joan Miquel Salavedra agafava les regnes del Juvenil B i va fer bo el tòpic debutant amb una golejada al camp del Caldes. D’aquesta manera, l’equip va trencar una mala ratxa de derrotes i va retallar distàncies amb un rival directe a la taula. Hores d’ara, l’Olot es troba a la 11a posició amb 19 punts del Grup 13 de Primera Divisió.

L’AGENDA DEL CAP DE SETMANA:

– 127 Partits temp 22-03-15

agenda22-3

Leave a Reply