DENSO

Aquesta multinacional japonesa, amb seu a Sant Fruitós de Bages, és la proveïdora dels principals fabricants d’automòbils d’Europa. Denso i la Unió Esportiva Olot han iniciat relacions i possibles futurs acords de col·laboració arran del partit entre el club olotí i la selecció japonesa sub-23 organitzat per la mateixa empresa.

Denso Corporation va ser fundada l’any 1949 a Nagoya (Japó), començant amb la fabricació i venda de component elèctrics i radiadors per a automòbils. Disposa d’uns 14.000 associats en 38 països a tot el món amb prop de 40 empreses que treballen per Denso Europa en serveis de vendes, enginyeria i fabricació. Estan actius en tots els aspectes dels negocis automotrius  i duen a terme investigacions per desenvolupar tecnologies abans del seu llançament al mercat. Recentment, s’està expandint ràpidament en els camps de peces de recanvi, autobús amb aire condicionat i la robòtica.

Una empresa que encaixa perfectament amb la política i els valors de la Unió Esportiva Olot: treball en equip, competitivitat, formació, millora continua i desenvolupament humà. El passat dijous es va disputar la Denso Cup a l’Estadi Municipal entre la Unió Esportiva Olot i la selecció japonesa sub-23 (amb victòria dels nipons per 1-2). Aquest partit va significar un punt de partida per establir vincles i col·laboracions amb Denso i una obertura de mires al mercat asiàtic. La idea de joc, la forma de treballar i la idiosincràsia del nostre club no van passar desapercebuda als visitants japonesos i a la multinacional, amb seu al Bages, que van obrir la porta a possibles acords i relacions beneficioses per a les dues parts. Una projecció internacional i un aparador de valor incalculable per fer créixer el club i la ciutat d’Olot a tots els nivells. 

Formes de contacte:

Carrer Sakura, 1 
Pol. Ind. Pla de Santa Anna

Sant Fruitós de Bages, 08272 (Barcelona)

Telf: 938 777 900

Correu electrònic: personal@denso.es

http://denso-europe.com/

Leave a Reply