El dia ideal per tancar l’aixeta

La visita del Mestalla s’entreveu determinant per garantir la supervivència de l’Olot a la categoria de bronze. Un rival directe, el filial del València, que ha de pagar els plats trencats dels últims mals resultats en una tarda que també ha de servir per reconciliar-nos amb l’afició i Retornar al camí de la victòria. Sense baixes en la plantilla de Rodri per afrontar un autèntic matchball a l’Estadi Municipal (17h). 

És el moment, ara i aquí. L’Olot no pot demorar més la fita primordial de la temporada, salvar la categoria i disputar els últims partits sense el patiment ni la tensió de veure’s implicat en la lluita per la promoció de descens. Després de la derrota al camp de l’Hércules, és l’hora de treure el caràcter i de tirar endavant una situació que encara no és delicada però que ens fa estar amb les orelles aixecades. Convé mantenir la producció ofensiva dels darrers duels al Municipal i sobretot, afinar el punt de mira per foradar la porteria visitant. El gol va a ratxes, és qüestio de dinàmiques, i ara ha de tornar en el moment més decisiu de la temporada. Ens visita un equip que viu una situació calcada a la de l’Olot, el València Mestalla, que té els mateixos 43 punts. El filial no ha trobat la regularitat desitjada com demostren els resultats més recents amb 2 victòries, 2 derrotes i 1 empat. Per tant, el que s’emporti el gat a l’aigua tindrà tres quarts de permanència al sarró. I aquest ha de ser l’Olot, també per una afició que es mereix més alegries i que ens ha donat suport en els bons i els mals moments. Diumenge comptem amb vosaltres, més que mai, per guiar-nos cap al triomf. Ningú va dir que fos fàcil, ni que això de la Segona B seria un camí de flors, però ara tenim a tocar la continuïtat a la categoria i no ho podem desaprofitar. El futbolistes ho estan donant tot i ara és quan necessiten un últim impuls, una embranzida cap a la tranquil·litat. En l’àmbit estrictament esportiu, Rodri recupera Rojas i Coro i després de moltes setmanes té tota la plantilla a la seva disposició. Diumenge a les 5 de la tarda, ja amb l’horari primaveral, hem de veure els brots verds (o més ben dit, vermells) a la capital de la Garrotxa. Tots alerta, més que tres punts, molt en joc. SOM-HI UEO!!

Reconeixement a un aficionat de veritat. En Pere Ribes Graboleda no hi veu, és cec des que va néixer ara fa 9 anys, però sent l’Olot com ningú. Sempre que pot va a l’Estadi Municipal amb la ràdio, una companya inseparable. No es perd cap retransmissió de Ràdio Olot i de gran vol ser periodista esportiu. Aquest diumenge tindrà l’oportunitat de tirar-se una foto amb els jugadors i de compartir uns moments amb els seus ídols. Qui també assistirà al partit és l’atleta olotí Xavi Porras, campió paralímpic i un dels socis més reconeguts del nostre club (MÉS INFO).

La prèvia de Rodri: “El Mestalla té un perfil com tots els filials: jugadors ràpids, joves i que d’aquí poc temps estaran jugant en el futbol professional. Hem d’evitar que puguin córrer i nosaltres fer el nostre futbol de combinació i atacar com estem fent últimament. Necessitem sumar 3 o 4 punts per acabar el tram final de lliga amb una certa tranquil·litat. Des del cos tècnic i els jugadors hi ha ganes de guanyar a casa, tenim una espina clavada i creiem que el futbol no està sent just amb els mèrits que hem fet. I seria bonic guanyar davant l’afició com a agraïment al seu suport durant la temporada”.

Precedents: l’únic enfrontament entre Olot i Mestalla a l’Estadi és el partit de l’any passat, i no de massa bon record amb golejada “che” (0-3). En canvi, les dues sortides a Paterna van anar de meravella; 0-3 el curs passat i 1-3 aquesta temporada en l’estrena de Rodri a la banqueta.

Baixes: cap

Convocatòria: per confirmar

 

Foto: un davanter valencià protegeix davant Germán i Canal. // Valencia CF

Leave a Reply