Xavi Porras, convidat de luxe a l’Estadi

El campió paralímpic i un dels socis més representatius de la Unió Esportiva Olot a nivell internacional acudirà com a convidat especial en l’enfrontament d’aquest diumenge contra el València Mestalla (17h). Porras, patrocinat pel Grup Manxa, gaudeix d’una trajectòria envejable amb un esperit de superació exemplar i busca col·laboradors per seguir competint a l’alt nivell. 

Actualment, l’atleta olotí Xavi Porras està preparant l’inici d’una temporada en la qual afrontarà el seu vuitè mundial, que es celebrarà a Doha el proper mes d’octubre. Aquesta serà la primera gran cita emmarcada en el “Proyecto XP Rumbo a Río 2016”, que el durà a assolir una altra gran fita, competir en els seus quarts Jocs Paralímpics. L’esportista garrotxí serà un dels grans aspirants a pujar al podi en els 100 metres i en el salt de llargada, la seva gran especialitat. Cal recordar que l’atleta invident forma part de la secció d’atletisme del FC Barcelona, club en el qual compleix la seva desena temporada.

A més, aquest any en Xavi està intentant créixer també fora de les pistes i ha aconseguit entrar a “Patrocínalos”, una plataforma de crowfunding  impulsada pel diari MARCA en la qual només hi tenen un cabuda un selecte grup d’esportistes de l’Estat espanyol. Una iniciativa amb la qual espera rebre l’ajuda de col·laboradors que amb petites aportacions poden ajudar-lo a aconseguir millors condicions per lluitar per ampliar el seu palmarès, en el qual ja ostenta 18 medalles internacionals i 33 títols internacionals.

porras4

porras1

I enmig d’aquest projecte, hi trobem el Grup Manxa com a principal patrocinador, empresa que s’ha convertit de gran ajuda i suport a un atleta que és un exemple per a la societat, superant la ceguesa amb uns valors extraordinaris que l’han conduït a l’èxit en la seva carrera esportiva. Manxa seguirà col·laborant amb  el projecte esportiu del campió paralímpic i es manté totalment identificat amb l’esperit de de superació de l’olotí.

En qualitat de soci i com a convidat d’excepció, Porras serà aquest diumenge a l’Estadi Municipal per viure en directe el partit entre l’Olot i el València Mestalla, un duel importantíssim de cara als interessos del nostre equip per assolir la permanència a la Segona B.

porras1

porrasmanxa

*Porras va fer el xut d’honor en el partit Olot-Sant Hilari (Regional Preferent) de l’any 2009. Aleshores, el president ja era Joan Agustí i el capità, Abel Solé. // Antoni Carrera

Leave a Reply