Ja som Societat Anònima Esportiva!

La Junta General d’Accionistes de la Unió Esportiva Olot aprova el consell d’administració, format pels directius actuals, i d’aquesta manera es completa la transformació del club en societat anònima esportiva. El president Joan Agustí va reiterar el compromís de seguir creixent amb els mateixos valors demanant més suports, recursos i millors instal·lacions.
L’assemblea de socis, de caràcter extraordinari, es va celebrar ahir a la tarda al Casal Marià de la ciutat d’Olot. L’acte va comptar amb un total de 79 socis, el que representaven el 64% de les participacions adquirides. Abans d’aprovar els punts de l’ordre del dia, el president del club, Joan Agustí, va recalcar la transcendència del moment “Avui és un dia important en el qual a
cabem un procés de preparar-nos pel futur. Ens posem en un cami més reglamentat i rigorós”. Agustí també va expressar la seva satisfacció per la resposta dels socis i va assenyalar que l’actual es responsabilitza de la gestió econòmica de la societat.
Just després, es va aprovar per unanimitat el nou consell d’administració de la UEO SAD i el nomenament de Joan Agustí com a president i conseller delegat. El màxim mandatari, acompanyat per la secretaria Helena Martínez i el vicepresident de comunicació Josep Sala, va assenyalar que “seguirem treballant amb els mateixos valors i compromisos. Som un club diferent” i també va demanar la implicació de més gent per engrandir el projecte “Hem de seguir conscients d’on estem, la Segon B és la categoria més cara del futbol. Necessitem més suports i recursos si volem arribar més amunt”. Per acabar, Agustí va demanar instal·lacions dignes per a la pràctica del futbol a la ciutat. En aquest sentit, el president valora positivament l’esforç que està fent l’actual Ajuntament i es marca com a objectiu ser el club català amb més llicències de futbol a la ciutat per ser geogràficament més potents i créixer com a club agafats de la mà de la ciutat d’Olot.
Amb els precs i preguntes, on els socis van aportar les seves inquietuds més tècniques sobre la conversió en SAE, va finalitzar l’acte amb uns aplaudiments generals al Casal Marià. Una assemblea plàcida en la qual es van aprovar tots els punts i es va constituïr el nou consell d’administració.

Leave a Reply