La jornada al futbol base (25 i 26 abril)

LES CRÒNIQUES

Una setmana més, és l’hora de fer balanç del cap de setmana al futbol formatiu del club. Deixant de banda l’Infantil C, que tenia jornada de descans, la resta de categories ens van deixar un balanç de 5 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Especialment destacable la trajectòria dels dos Cadets, especialment el Cadet B que està ben a prop de ser campió del grup 3 de Segona Divisió. A continuació us oferim fil per randa tot el que va succeir en els partits:

Aleví A 3-3 L’Escala

Una vegada més, l’Aleví A va deixar escapar els tres punts en els últims minuts de partit. L’equip local va ser capaç de capgirar un 1-2 en contra i posar-se amb un 3-2. El resultat semblava definitiu ja que l’Escala no portava gaire perill a la porteria olotina, però en la darrera acció del matx van aconseguir col·locar el 3-3 en el marcador.

Racing Blanenc 6-4 Aleví B

Un enfrontament molt disputat amb un gran control de la pilota per part de l’Olot. Van dominar  còmodament les dues primeres parts davant un Blanenc molt ben posat al seu camp i esperant un error per sortir a la contra amb una referència a dalt. Algunes errades defensives, la poca concentració i la relaxació dels visitants van posar en safata la victòria als selvatans. Una desfeta amb regust amarg segons els tècnics, contents amb el futbol desplegat.

Aleví C 0 – 2 Girona 

Partit complert dels joves de Delgà i Carré. Aquest cop, amb un plantejament tàctic encertat per frenar l’atac i gol que es va viure en el partit de la primera volta al camp del Girona. Els visitants, però, van aconseguir un gol matiner aprofitant el petit desconcert que hi va haver en els primers 5 minuts de partit per part de la defensa local. L’Aleví C va disposar de dues clares ocasions que no va saber transformar. El treball tàctic i físic dels jugadors olotins va ser envejable, vorejant la perfecció. En els darrers minuts, el Girona va ampliar el marcador amb un xut col·locat  des de fora l’àrea.

Girona 7-2 Aleví D

Un compromís poc afortunat per al nostre Aleví D, sobretot en les dues primeres parts on es van marcar un gol en pròpia porteria. En els següents 10 minuts, però, els de Torres i Ferrés van trobar el seu joc habitual i van retallar distàncies (2-1). El descans va servir per corregir errors i en la tercera meitat es va veure un Olot dominador i arraconant el Girona al seu camp. La llàstima és que una pilotada llarga dels gironins va significar el 3-1 i aquí sí que els nostres jugadors es van desconnectar i van abaixar els braços definitivament. Una valoració crítica dels tècnics, que van trobar a faltar l’ambició de sempre davant un equip que no va demostrar res de l’altre món.

Lloret 2-3 Infantil A

Partit avorrit el que es va veure a la localitat de la Selva en el qual el rival ja era matemàticament equip de Primera Divisió. Els olotins van sortir relaxats, fet que podia haver donat lloc a la sorpresa, però finalment van posar-se el mono de treball per aconseguir una nova victòria.

Blanes 4-3 Infantil B

Els garrotxins viatjaven amb força baixes a Blanes però l’escenari es presentava plàcid en els primers 20 minuts amb un 1-3 al marcador i un domini absolut. Però mica en mica la situació es va anar torçant; una lesió fortuïta i la intensitat dels blanencs, empesos per un públic molt actiu, van fer que el xoc s’anés embrutant i els de casa van acabar culminant la remuntada.

Granollers 1-2 Cadet A

Un duel en el qual els de Joan Sánchez i Samuel Barranco van tenir el domini de la pilota i les millors ocasions. Va costar entrar en joc en els primers compassos degut a la forta pressió dels vallesans. De fet, el Granollers es va avançar amb un gol a pilota aturada, però els nostres futbolistes no es van rendir i van poder situar l’empat just abans del descans. La represa va ser un monòleg dels de la Garrotxa, amb control i bones oportunitats. Un molt bon partit del Cadet A segons els entrenadors.

Cadet B 7-0 Abadessenc

Els nois que preparen Luque i Clavaguera van tenir el matx molt controlat en la primera part, oferint bones combinacions tot i que va costar trobar les zones de perill degut al bon posicionament dels ripollesos. A la segona meitat van poder trobar aquests espais i això va propiciar que arribessin més oportunitats i en conseqüència, un allau de gols.

Mollet 2-2 Juvenil A

El Juvenil A, que continua farcit de lesions i sancions, visitava el Mollet, un equip que lluita per eludir les posicions de descens. Els primers 45 minuts es van caracteritzar per un conjunt local que centrava la seva proposta en el joc directe i una UEO que procurava crear joc des del darrere, tot i que sense massa encert per connectar amb els puntes, situació que va provocar molt joc en camp propi. Un contraatac de 3×1 va servir als olotins per empatar, però un error en la iniciació del joc donava novament avantatge als locals. A la segona part el partit va embogir i el rival va distanciar molt les seves línies, fet que va comportar anades i vingudes amb nombroses ocasions als dos costats. Els d’Iglesias i Solé van poder sortir beneficiats d’aquest intercanvi de cops per signar la diana de l’empat final (2-2).

Juvenil B 6-1 Fornells

Partit jugat a l’Estadi Municipal en el qual el Juvenil B va estar molt bé, sortint jugant i creant perill en l’àrea contrària. La igualtat va ser la tònica en el principi de partit, però a mesura que passaven els minuts, l’Olot es va fer dominador del duel i va monopolitzar la pilota, així com les arribades i els gols. Com a nota negativa, els tècnics lamenten algunes lesions dels futbolistes de casa.

LA PROPERA JORNADA:

–> 132 Partits temp 03-05-15

agenda3-5

Leave a Reply