El capità Abel Solé signa la renovació

Estava clar que la història no podia acabar així. Després de fracturar-se el peroné a Alcoi, Abel Solé ha acceptat decididament el repte de seguir un any més a les files de la Unió Esportiva Olot. El gran capità, al club des de l’etapa a 1a Regional, complirà la seva 11a temporada defensant la samarreta vermella.

Solé s’ha guanyat la renovació amb el seu rendiment sobre el terreny de joc, un líder dins i fora del camp que seguirà lluint el braçalet almenys una temporada més. Des del club agraïm la seva fidelitat i compromís i li donem molts ànims per recuperar-se amb calma i tranquil·litat. Després de la lesió al peroné que va patir a a El Collao, Solé ja va mostrar la seva ferma voluntat de continuar jugant amb el vistiplau del club, un acord que s’ha acabat formalitzant aquesta setmana. I és que el capi encara té corda per estona! Etern Abel!!

IMG-20150506-WA0002

Leave a Reply