La jornada al futbol base (2 i 3 maig)

LES CRÒNIQUES

Comencem el mes de maig, moment culminant del curs, amb energia i força per conquerir els objectius proposats. Aquesta setmana, els equips de la base han aconseguit un total de 7 victòries (l’Infantil B C va guanyar el Vall d’en Bas per 1-13 en partit aplaçat) i 4 derrotes. És dimarts i per tant, és dia d’analitzar una per una les categories formatives de la Unió Esportiva Olot:

Porqueres 6-1 Aleví A

Tot i que els visitants es van posar per davant, el Porqueres, un gran equip, va mostrar la seva superioritat, sobretot física, en la resta de minuts.

Aleví B 0-2 Lloret

Partit molt disputat contra el segon classificat de la lliga. El duel va ser domini local amb clares arribades però amb poc encert en els metres finals. I es clar, qui perdona ho acaba pagant, ja que dos errors defensius van provocar el 0-2 definitiu. Des del cos tècnic es mostren molt orgullosos del joc, l’actitud i l’esperit de sacrifici d’aquest equip, que mai deixa una pilota per disputar.

Camprodon 0-5 Aleví C

Triomf contundent de l’Aleví C, que va controlar el partit amb comoditat i va disposar de les millors arribades a porteria, la majoria transformades en gols.

Aleví D 2-3 Camprodon

Un enfrontament força ajustat però amb el control per a l’Olot, que va ser l’únic equip va proposar futbol davant un rival que tancar-se al darrer i va optar per un estil més directe. Els locals van poder guanyar perfectament, però la mala fortuna de cara a porteria va ser determinant.

Infantil A 4-0 Mollet

Bon partit de la UEO, sobretot a nivell defensiu. Els visitants en cap moment van crear ocasions de gol i en canvi, els de Vegas i Juvanteny en van generar moltíssimes. Una victòria, per tant, ben merescuda.

Infantil B 3-5 L’Escala

Partit semblant la de la setmana anterior. Una primera part clarament favorable als garrotxins, que es van col·locar amb un 2-0 a favor i després van veure com es complicava el panorama. Els entrenadors creuen que cal treballar per canviar el rumb i la concentració en les segones parts dels partits.

Cadet A 5-2 Mollet

Bon partit dels de Sánchez i Barranco, que en la primera mitja hora ja dominaven per un plàcid 3-0 amb domini clar del joc, de les ocasions i de la pilota. A la segona part, dues accions desafortunades van permetre al Mollet maquillar el marcador per deixar el 5-2 definitiu.

Atlètic Banyoles 0-5 Cadet B

Es va començar el partit amb molta intensitat amb les idees molt clares. A partir del 0-2, l’Atlètic Banyoles va apujar el seu nivell defensiu, cosa que va dificultar el joc de combinació de l’Olot. A la segona part, es va recuperar l’ordre per aconseguir un bon joc amb oportunitats destacades. Un Cadet B que, un cop assolit l’ascens a Primera Divisió, ara té a tocar el títol de lliga del grup 3 de Segona Divisió amb uns registres espectaculars.

Bisbalenc 0-5 Juvenil A

Partit plàcid del Juvenil A al camp del Bisbalenc, el cuer de la categoria. L’equip olotí va ser amo i senyor de la pilota al llarg dels 90 minuts, atacant amb ordre i criteri. A la primera part, ja van obtenir un avantatge de 0-2 arribant fins al 0-5 al final del partit. Els tècnics destaquen l’ajuda de jugadors de l’equip cadet en els últims partits, que han tingut un paper més que notable.

Bisbalenc 3-5 Juvenil B

Un xoc dominat completament per la UEO, tant en el joc com en el marcador. La llàstima és que petites errades defensives van provocar els gols dels empordanesos. En definitiva, una bona actuació del bloc de Joan Miquel Salavedra tot i les nombroses baixes.

I LA PROPERA JORNADA:

133 Partits temp 10-05-15

 agenda9-4

Leave a Reply