Pepu i Fran Soler, cedits a 1a Catalana

Els dos joves, que acaben l’etapa de juvenils, es foguejaran en equips empordanesos de 1a Catalana per seguir amb la seva progressió i tenir continuïtat en categories més potents. El davanter Pepu Soler torna al FC L’Escala i el defensa Fran Soler s’incorpora a la disciplina de la UE La Jonquera. 

La Unió Esportiva Olot confia en el planter i és per això que ha optat per la fórmula de la cessió per tal que els joves talents adquireixin minuts, experiència i ritme de competició en categories importants perquè després el salt a 2a Divisió B no sigui tan pronunciat. Tant Josep Soler Barnosell, conegut futbolísticament com a Pepu, com Fran Soler, han estat dos habituals en els entrenaments del primer equip i fins i tot han disputat alguns partits amistosos amb els “grans”. Ara mantindran la seva evolució en conjunts de 1a Catalana; el punta Pepu, que enguany ha marcat 20 gols a Preferent, tornarà al FC L’Escala, l’equip d’on provenia la temporada passada. Pel que fa a Fran Soler Chaves, un lateral esquerre amb molta projecció, intentarà aprofitar la cessió a la UE La Jonquera, que ara entrena el garrotxí Àxel Vizuete.

Esperem que el curs sigui productiu i que aquesta nova etapa els retorni més forts a la UEO! Molta sort, nois!!

Foto: Pepu, en la seva presentació amb l’Olot. 

Leave a Reply