Gianni, cedit a l’Europa

El jove porter de Lloret, que fa unes setmanes va ampliar la seva vinculació amb l’Olot per dues temporades més, agafarà rodatge, experiència i minuts al conjunt barceloní de la 3a Divisió. Cassaro s’incorpora al conjunt gracienc en forma de cessió ja que el club aposta fermament per les seves condicions. 

El club confia plenament en les aptituds de Gianni Cassaro, una aposta de futur, i és per això que ha optat per la via de la cessió per tal que es pugui foguejar i créixer com a porter en una categoria tan exigent com la 3a Divisió. El club escollit ha estat el CE Europa, un dels conjunts punters del grup català i que enguany ha tornat a disputar la promoció d’ascens a 2a B. Esperem que la cessió sigui beneficiosa per totes les parts i que Cassaro torni amb un plus de maduresa i seguretat sota els pals.

T’esperem ben aviat, Gianni!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

Leave a Reply