Blázquez (Villareal B) també vestirà de vermell

La Unió Esportiva Olot s’ha fet amb els serveis del jove besaluenc, que militava al filial groguet des del 2012, amb el qual ha madurat a Segona B enllaçant tres temporades consecutives i amb una presència important. Blázquez té 23 anys i és un lateral dret de vocació ofensiva que també es pot adaptar a la posició d’interior. 

Albert Blázquez Robles (Besalú, 21-01-1992) es converteix així en el sisè reforç de cara a la nova temporada. Tot i la seva joventut, el garrotxí ja sap el pa que s’hi dóna a la categoria, en la qual ha jugat més de 80 partits en els últims tres anys. Sense anar més lluny, aquesta campanya n’ha jugat 29, tots com a titular, i ha marcat un gol. Fins i tot va arribar a anar convocat amb el primer equip del Villareal, malgrat que no va tenir la sort de poder debutar. El besaluenc es va formar en el futbol base de l’Espanyol i també va ser internacional amb la selecció sub-19 espanyola. Blázquez és un lateral dret de llarg recorregut, treballador i amb bona sortida de pilota, que també pot actuar com a interior, i que arriba sovint a la ratlla de fons per posar centrades i jugar amb criteri.

Ben tornat a la Garrotxa, Albert!! I esperem que sigui una temporada farcida d’alegries!

blazquez-agustí2Foto: Blázquez, amb el president Joan Agustí

Leave a Reply