Conesa (Castelldefels), joventut sota pals

El porter figuerenc de 21 anys arriba a la Garrotxa per mantenir la seva progressió i per ocupar el lloc de Gianni Cassaro, que ha estat cedit al CE Europa. Conesa, format a Sant Adrià i consagrat al club mariner, ha estat una de les grates sorpreses de la 3a Divisió i les seves facultats tècniques li auguren un futur esplendorós.

August Conesa Lozano (Figueres, 04-04-1994) és un porter esquerrà amb una bona formació després del seu pas per al planter de l’Espanyol. També ha jugat al Juvenil de la UE Sant Andreu (Divisió d’Honor) i a la FE Figueres. L’empordanès ha estat titular les dues últimes temporades en la UE Castelldefels (3a Divisió) convertint-se en un pal de paller de l’equip i també en un dels porters més destacats de la categoria tenint en compte la seva edat. Un futbolista sub-23 de molt nivell per garantir una competència forta i sana amb Wilfred i perquè no, intentar esgarrapar minuts per estrenar-se a Segona B.

Sigues ben rebut a la Unió Esportiva Olot, August!! Sort i èxits en la nova aventura!

conesa2

 Fotos: Conesa, amb Joan Agustí (president) i Àlex Terma, (director esportiu)

 

Leave a Reply