Arrencada prometedora (L’Escala 0-5 UE OLOT)

L’Olot imposa la lògica en el primer test de pretemporada i supera el FC Escala amb facilitat calcant el resultat de l’estiu passat. Els tres gols d’Uri Santos, el bon paper de Xerry Roura i l’explosivitat de Gato van ser els aspectes més destacats d’un partit que es va trencar en 15 minuts.

Els de Rodri van iniciar el curs futbolístic amb una declaració d’intencions. Tot i que els 20 primers minuts el conjunt de Pitu Batlle va aguantar el tipus i fins i tot va donar un ensurt a Wilfred, en general la UEO va ser amo i senyor del matx. Els vermells, ahir grocs, van començar dominant la pilota però sense trobar profunditat per crear perill en l’última passada fins que va aparèixer Xerry Roura. El jove del planter, un dels més actius, va culminar una gran triangulació col·lectiva amb una assistència per elevació que Kike Sánchez, l’extrem procedent de l’Espanyol juvenil, només va haver d’empènyer (19′). Sense temps per pair-ho va arribar el segon; nova aparició de Xerry per banda, que centra milimètricament al segon pal on Uri Santos executa amb la testa (20′). El davanter olotí, ahir capità, va fer anar de corcoll la defensa empordanesa i ben aviat va tornar a veure a porteria, aquest cop d’oportunisme després d’una canonada de Sergio Ortiz (34′). El cordovès, com tots els nous reforços, va tenir una actuació notable i va deixar detalls de la seva classe. Però Uri Santos, insaciable, en volia més i va caçar una passada de la mort d’Albert Blàzquez per finiquitar el duel (36′) davant el nombrós públic de les grades, amb bona representació olotina.

La represa va estar farcida de canvis a les dues bandes, també a la porteria amb meitat per Conesa i meitat per Àlex Campos. L’Escala va abaixar el ritme físic degut als pocs entrenaments que ha pogut realitzar mentre l’Olot va mantenir el ritme competitiu amb l’entrada de Juanjo Prior, Marcel Serramitja i Gato, una fletxa per la dreta. L’extrem granadí va ser una de les sensacions de la segona part i va destrossar la defensa local amb les seves cavalcades. De fet, en un contraatac conduït brillantment pel jove Allal, Gato va signar el cinquè amb un tir creuat (76′). Els juvenils com el mateix Allal, Ferro o Argelagués també van tenir minuts per demostrar les seves condicions i els garrotxins van perdonar bones oportunitats per ampliar el compte golejador. Un primer examen superat amb nota contra un rival de 1a Catalana que va competir fins que les forces van aguantar. Dissabte que ve, apujarem el llistó amb la visita a Vilatenim (19:30) per enfrontar-nos a la UE Figueres d’Edu Vílchez (3a Divisió). Per cert, demà fins el mateix dissabte marxem d’STAGE a l’Hotel Vall d’en Bas (Hostalets d’en Bas), ara propietat del grup Morera i que ha estat reobert recentment. A fer pinya!!

FITXA TÈCNICA

FC L’Escala: Quesada, Pàmies, Adrià Serra, Ricard Ferrer, Jordi Mir, Marc Feixas, Pepu Soler, Èric Díaz, Josep Molinas i Gasull. També van jugar Dani Garcia, David Marín, Lluís Ferrer, Aleix Masjoan, Agustí Garcia, Mutarr Jallow, Jam Baldeh, Èric Ridao i Marc Teixidor.

UE Olot: Wilfred, Blàzquez, Vallho, Lluc Banús, Luismi, Èric Vilanova, Sana, Sergio Ortiz, Kike Sánchez, Xerry i Uri Santos. També van jugar Prior, Marcel Serramitja, Gato, Allal, Ferrusola, Argelagués, Ivan Ruiz i els porters Àlex Campos i August Conesa. 

Gols: 0-1, Kike Sánchez (19′), 0-2, Uri Santos (20′), 0-3, Uri Santos (34′), 0-4, Uri Santos (36′), 0-5, Gato (76′)

Àrbitre: Sergi Rigau

Incidències: partit amistós de pretemporada al camp Municipal de l’Escala amb la presència d’uns 450 espectadors.

Foto: els jugadors celebrant un dels gols // David Planella

Leave a Reply