Derbi de Bracons amb xancletes

La primera eliminatòria de la Copa Catalunya ens porta al camp de l’AEC Manlleu (dissabte, 20:30), conjunt de 3a Divisió on milita el garrotxí Albert Canal. L’al·licient del debut en competició oficial i l’adaptació cada vegada més notòria de les noves incorporacions fa que Rodri es prengui molt seriosament aquest partit amb la fita d’anar superant rondes.

Després de dues victòries sense encaixar cap gol contra l’Escala (0-5) i el Figueres (0-1), arriba una altra prova de nivell per al nou Olot. En aquest cas serà el Manlleu l’escull a superar en la primera ronda de la Copa Catalunya. Un torneig important que motiva als jugadors i també a l’entrenador, per la qual cosa no es reservarà a ningú que no estigui tocat (Héctor, Rojas i Abel al marge), serà una etapa més en l’acoblament de noves peces com Jose, Vallho, Gato o Ortiz i veurem si Uri Santos manté el seu idil·li amb el gol (4 dianes). S’esperen, a més, reforços d’alguns jugadors juvenils com Allal o Pau Valle que ja s’entrenen regularment amb el primer equip. La plantilla està treballant molt bé durant la setmana, exigint-se i donant el màxim de sí mateixos, i té ganes de mostrar un bon futbol i intentar arribar lluny en aquesta competició.

El rival és un vell conegut, ja que el conjunt osonenc també va ser l’oponent en la Copa Catalunya de l’estiu passat amb victòria olotina (2-3). Els d’Alberto Fernández, que s’han mantingut a 3a Divisió pels pèls gràcies a l’ascens de la Pobla de Mafumet, inicien un nou projecte amb els fitxatges destacats d’Albert Canal, el de Sant Privat que viurà el seu partit més especial, Oriol Esteve (Lleida Esportiu), Segovia (Cornellà) o Mozó (Arandina), que està lesionat. A més segueixen homes importants com l’ex-Olot Manel Sala, Pol Coll o Maik Molist per millorar el discret paper del curs anterior.

Us esperem aquest dissabte a les 20:30 al Camp Municipal de Manlleu (entrada general: 10 euros) per viure tota l’emoció del derbi de Bracons. Això ja va de debò, aquí ja hi ha una copa en joc. A competir, UEO!!

La prèvia de Rodri:  “Donem al partit la importància que representa una copa on juguen tots els equips del país. Volem fer un paper digne i donar una bona imatge per arribar lluny. Pel club és important anar guanyant partits i passar eliminatòries, ser competitius i donar-li valor a un torneig que entre tots li hem de donar protagonisme. Es pot compaginar la preparació i la competició, de fet la pretemporada ja l’estem fent en vistes a equilibrar els partits amb les càrregues. Ja hem jugat en diversos camps petits i ens haurem d’adaptar al del Manlleu, però hi anem amb la mateixa idea de sempre, jugar la pilota i intentar combinar amb bon joc. Estem minvats d’efectius per les lesions i ens falten un parell de reforços, però sinó tirarem dels juvenils per completar les alineacions”. 

Baixes: Abel, Héctor i Rojas (lesionats)

Foto: partit de l’estiu passat amb Uri Santos com a capità. // AEC Manlleu (web)

Leave a Reply