Vilatenim augmenta l’exigència

El Figueres d’Edu Vílchez posarà a prova l’evolució de la Unió Esportiva Olot (dissabte, 19:30) després d’una setmana intensa d’estada a la Vall d’en Bas. Segon partit de pretemporada amb el possible debut de Jose i Reverter per seguir engreixant la màquina davant un rival que manté el bloc que el va conduir a la promoció d’ascens a Segona B. 

Les cames ja comencen a pesar i és que la pretemporada entra en la fase de més càrrega i resistència. Una setmana amb dobles sessions als Hostalets d’en Bas que ha de servir per enfortir el grup, tant humanament com físicament, i sobretot, per adquirir els conceptes tàctics i tècnics que demana l’entrenador, Antonio Rodríguez. A l’espera d’uns últims retocs a la plantilla, el gruix dels jugadors ja treballa a ple rendiment per arrencar amb garanties una temporada en la qual hi tenim dipositades moltes esperances. I què millor que els partits amistosos per agafar el ritme competitiu i les sensacions futbolístiques sobre el terreny de joc. Després d’un còmode 0-5 davant l’Escala, demà s’apujarà el llistó amb la visita a Vilatenim davant la UE Figueres de 3a Divisió. Homes com Jose Martínez, Èric Reverter i el capi Abel Solé podrien tenir els primers minuts després de recuperar-se de les lesions pertinents.

El conjunt que prepara Edu Vílchez, ex-tècnic de l’Olot, enceta un nou curs amb el repte de millorar l’anterior, en el qual es van quedar a les portes de l’ascens a Segona B després de ser eliminats en la primera ronda de la promoció contra el Numància B. Continuen els Chicho, Cunill, Serramitja (que es retrobarà amb el seu germà Marcel), Ritxi o Revert, columna vertebral d’un grup que té arguments per tornar a estar a dalt. Enguany s’hi han afegit homes com Adrià Casanova (Banyoles), Venzal (Palamós), Alexis (Girona B) o Sergi Romero (Peralada) o Aleix Prunés, el porter garrotxí que s’uneix a la colònia d’ex-Olot com Roger Vidal i Ferran Grau. El partit començarà a les 19:30 i les entrades valdran 5 euros pels no socis dels figuerencs.

Així doncs, un derbi empordanès-garrotxí d’alt voltatge per anar fent boca. Vilatenim requereix un pas més, endavant UEO!!

Foto: UE Figueres

Leave a Reply