Últim test per una bona causa

El club presenta el partit amistós contra el Nàstic de Tarragona (diumenge, 19:30) amb els beneficis que aniran destinats íntegrament a Càritas Garrotxa. Serà el darrer partit de pretemporada en el qual ja podríem veure en acció Xerry i Sergio Ortiz però no encara Dieguito, recuperant-se de la lesió a l’espatlla.  I un retorn ben especial, el de Musa Bandeh.

ELS ÚLTIMS EXPERIMENTS

S’acaben les proves. Després d’una intensa pretemporada, arriba l’últim amistós abans de donar el tret de sortida a a la competició, per cert, el diumenge següent també a casa contra el CD Alcoyano. Aquest diumenge, però, ens visita el Nàstic de Tarragona, vell conegut de Segona B i flamant nou equip de la Liga Adelante. Els de Vicente Moreno han realitzat fitxatges de nivell com Emana, Tejera, Alex López, Bouzón, Naranjo, Palanca o Musa Bandeh, el nostre apreciat ex-jugador. A les files dels grana també hi ha Jordi Calavera, cedit a la UEO l’hivern passat, i l’empordanès Gerard Valentín, traspassat l’estiu anterior. Ingredients de sobre per gaudir d’un bonic espectacle, tot esperant repetir la bona imatge (i millor resultat) del partit contra el Girona FC i polir quatre detalls abans d’engegar la maquinària. Rodri recupera Xerry i Sergio Ortiz, el cordobès que es podria estrenar a casa, i mantindrà a prova Kike Sánchez i Isma Traoré. En canvi, el nou davanter, Diego Sánchez, encara haura de reposar uns dies després de l’operació a l’espatlla. El matx, diumenge a les 19:30 a l’Estadi Municipal… i amb un rerefons ben solidari.

LA UEO I CÀRITAS, AGAFATS DE LA MÀ

Un any més, i ja en van 6, la Unió Esportiva Olot segueix vinculada a Càritas Garrotxa, una entitat que ajuda, orienta i assessora als més necessitats i en risc d’exclusió social. Enguany, el partit escollit ha estat el del Nàstic de Tarragona (Segona A) i des del club s’espera que hi hagi una bona entrada per recaptar el màxim de fons per aquesta causa benèfica. El president de la UEO, Joan Agustí, ha assenyalat que és un orgull passejar pels camps de la categoria el nom de Càritas a la samarreta. “L’acord amb Càritas no és flor d’un dia, ja fa dura 6 anys i per nosaltres és molt important aquesta trajectòria. Representa una satisfacció immensa”. Agustí també desitja que altres clubs i empreses reconeguin i difonguin la tasca d’aquesta associació i n’ha destacat la cohesió social com a pal de paller. A més, aquest acord és una manera d’estar lligat directament al teixit de la comarca i entronca amb la nostra filosofia. Ens agrada estar arrelats amb les diverses entitats de la Garrotxa, ens fa sentir més a prop de la gent. Tenim molts valors en comú amb Càritas com la solidaritat, la integració, la cultura de l’esforç, el respecte o l’esperit d’equip”.

Per la seva part, el president de Càritas Garrotxa, Carles Ollé s’ha mostrat agraït i encantat amb la vessant solidària que segueix fomentant la UE Olot. “Donem les gràcies a la fermesa, continuïtat i decisió de l’Olot d’estar vinculats amb nosaltres durant tants anys. Aquest club és un gran exemple, mostra una actitud de compromís i estem lluitant en la mateixa trinxera. Esperem que en aquest partit tothom col·labori”. Ollé ha volgut posar en valor la feina, molt sovint poc reconeguda, de l’entitat de la qual dirigeix. “Això és un reconeixement al voluntariat, un grup de persones que tenen un compromís de servei. Fer-los costat amb actes com aquest és magnificar la seva feina. Són valors que van més enllà de les paraules, constantment tenim necessitats i des de Càritas tenim la voluntat de cobrir aquest buit dins la societat”.

El directiu Manel Fernández ha recalcat que tots els ingressos del matx aniran destinats a Càritas Garrotxa, ha agraït la implicació del Nàstic de Tarragona i ha demanat un esforç a l’afició perquè s’uneixi a la causa i s’acosta a l’Estadi per gaudir d’un gran espectacle. De fet, fins i tot els àrbitres podrien apuntar-se a la festa. “Estem negociant amb l’estament arbitral perquè sabem que també reconeixerà el caire benèfic del partit” ha afegit Fernández.

fotoCaritas1

Foto: Manel Fernández (UEO) – Carles Ollé (Càritas Garrotxa) – Joan Agustí (UEO) a la roda de premsa

Leave a Reply