Dieguito (Lleida Esportiu), pólvora al davant

El davanter murcià de 25 anys s’afegeix a la disciplina de la Unió Esportiva Olot per a la nova temporada. Diego Sánchez és un punta de referència que sempre ha estat la primera opció del club i que ha passat per Jumilla, Fuenlabrada, o Ponferradina (Segona A) abans de marcar 7 gols aquesta última temporada al conjunt de la Terra Ferma.

Diego Sánchez Montoya (Múrcia, 1990 / 1,86 m, 78 kg), conegut futbolísticament com a Dieguito, és un atacant que destaca pel seu bon joc aeri, la força i la potència en la rematada, tot i que també és capaç d’anar a l’espai i córrer a l’esquena de les defenses. Arriba després d’un any amb poca continuïtat al Lleida Esportiu, malgrat que ha participat en 37 partits (16 com a titular) i ha pogut marcar fins a 7 gols, una xifra prou meritòria. Amb 20 anys es va estrenar a la categoria de bronze al Jumilla i l’any següent va saltar al Lorca Atlético. El Fuenlabrada madrileny va ser l’equip on Dieguito va explotar definitivament (13 gols) i va despertar l’interés d’altres clubs importants. I és que el curs posterior va debutar a Segona A a les files de la Ponferradina (15 partits) abans de firmar l’any passat pels lleidatans. Un jugador que busca reivindicar-se i demostrar la seva qualitat a la Garrotxa, on sempre ha estat la primera opció atacant per a la secretaria tècnica i es pot complementar a la perfecció amb altres perfils com Uri Santos o Marcel Serramitja.

Benvingut a la UEO, Dieguito!! Molta sort i molts gols en aquesta nova etapa!

Foto: David Planella

diego3

 

agustí2

Leave a Reply