Kike firma i marxa cedit al Peralada

L’escalenc Kike Sánchez, que s’ha entrenat tota la pretemporada amb el primer equip, ha convençut els tècnics i ha signat per dues temporades amb la UEO. El jove extrem, de 18 anys i un futur esplendorós, anirà cedit al Peralada de 3a Divisió per agafar rodatge i acabar de formar-se com a jugador. 

Després de quatre anys al planter de l’Espanyol, Kike Sánchez va decidir provar sort al nostre club i el cert és que ha realitzat una pretemporada molt interessant. El de l’Escala és un extrem ràpid i descarat que ha marcat 2 gols i ha donat diverses assistències participant activament en el joc d’atac. Amb passat al FC L’Escala i la Fundació Esportiva Figueres, Sánchez va arribar a ser convocat amb la selecció espanyola sub-17 ara fa dos anys. Un jove que surt de l’etapa juvenil amb una gran projecció i que agafarà minuts i experiència al CF Peralada de 3a Divisió, entrenat per Arnau Sala i Xavi Punsí, on coincidirà amb el central Lluc Banús, també cedit per l’Olot. Un lloc ideal per créixer com a futbolista i tornar més madur per guanyar-se un lloc a Segona B.

Molta sort a l’Empordà, Kike!! A créixer i aprendre al màxim, ens retrobem ben aviat!

Foto: Basili Gironès

Kike S

Leave a Reply