Djak Traoré (Girona FC), múscul a la zona ampla

La Unió Esportiva Olot es reforça amb el migcampista defensiu ivorià de 20 anys. Djak Traoré ha passat pels filials d’Espanyol i Real Madrid i arriba en forma de cessió per part del Girona FC, club al qual agraïm les facilitats i la ràpida entesa en l’operació. 

Djakaridja Traoré (03-01-1995) encaixa perfectament en el perfil de migcampista defensiu per complementar la plantilla. Es tracta d’un jugador corpulent i dur que abraça molt de terreny amb la seva energia i desplegament físic. Ve cedit pel Girona FC, que l’acaba de firmar per tres temporades procedent del Real Madrid C, amb el qual va jugar a 3a Divisió. Abans havia estat tres anys a l’Espanyol B (debutant a Segona B), seleccionat en un draft al seu país d’origen, Costa d’Ivori, amb el qual per cert és internacional sub-23. Djak ja s’ha entrenat avui en doble sessió amb el grup.

 Benvinguts al club, Djak!! Molta sort en aquesta nova experiència a la UEO!

 

Leave a Reply