Vine a Reus amb La Grada UE Olot!

La principal penya d’animació del club juntament amb la Unió Esportiva Olot organitzen un autocar per anar aquest diumenge al camp del Reus Deportiu (Jornada 4, 17:30) i donar suport a l’equip. El preu és de 26 EUROS i inclou dinar, entrada i viatge a la capital del Baix Camp. 

La Grada UE Olot, en col·laboració amb el nostre club, organitza un autocar que sortirà el mateix diumenge a les 10 del matí de l’estació de la TEISA d’Olot i es tornarà just quan acabi el partit de la localitat reusenca. El preu total és de 26 euros i per apuntar-se o demanar més informació, el telèfon de contacte és el següent: 649 137 398 (Marc Olivas).

Ara us necessitem més que mai…Tenim ganes de fer-la grossa a Reus!! Omplim l’autocar i fem sentir la nostra veu! SEMPRE FIDELS A LA UEO!

Foto: Martí Albesa-UE Olot

tiket grada2

Leave a Reply