Examen de recuperació

La Unió Esportiva Olot ha de corregir els deures de les tres primeres jornades i intentar sortir amb bona nota del camp del Reus Deportiu (diumenge, 17h). Un rival dels forts que ha jugat Copa del Rei entre setmana i que examinarà la tendència a l’alça dels olotins. Diego i Perea tenen opcions d’entrar en una llista d’on cau Ismael, expulsat contra el Lleida. 

La recuperació, a examen. No fa tant de temps que el mes de setembre era el període per aprovar les assignatures que t’havien quedat penjades del curs anterior, tenies tot un estiu per posar colzes i rectificar errors del passat. En una situació similar es troba l’Olot, que ja ha avançat al tercer curs a de la Segona B i ha de fer valer la seva experiència i maduresa. Deixant-nos de metàfores escolars, els homes de Rodri saben que el camí a seguir és el primera part del partit del Lleida. Sumar era indispensable i el punt va representar un increment de confiança en l’estat d’ànim del vestidor. Ara és l’hora de fer un altre pas endavant i treure el primer triomf de la temporada… i per què no a Reus? Conscients que és un opositor de primer ordre, que ja tenia una gran plantilla el curs passat i que enguany l’ha perfeccionat (David Haro, Fernando…) , però sabedors que no són invencibles, com demostren els seus registres fins aleshores (1 victòries i 2 empats). A més, els de Natxo González han disputat Copa del Rei (amb remuntada, 2-4) aquest dimecres amb un llarg viatge fins a Aranda de Duero que els podria passar factura. A la nostra plantilla, el gran interrogant és la presència de Diego Sánchez i Alberto Perea, que pràcticament ja estan a punt per afegir més pólvora al davant. Per contra, qui serà baixa obligada a la convocatòria és Ismael Traoré, expulsat en la jornada anterior. El partit es disputarà diumenge a les 17h al Municipal de Reus i tornarà a ser retransmès en directe per Esport3. Quarta jornada de lliga amb la voluntat de trencar l’espiral negatiu i encetar el camí de les victòries. CONFIEM-HI!

La Grada també hi serà. Primera mobilització important de la penya d’animació del club, que desplaçarà un autocar a Reus per acompanyar l’equip. Encara queden places disponibles, si us voleu apuntar la persona de contacte és en Marc Olivas (649 137 398). Us necessitem!

La prèvia de Rodri

“El Reus és un dels galls de la categoria, ja tenia bon equip l’any passat i s’ha reforçat amb jugadors importants. És un conjunt dur i difícil, segurament té la millor plantilla a nivell físic del grup. Hem d’utilitzar les nostres armes, creure en trobar a través de la pilota i arribar a camp contrari amb combinació. Estem una mica dolguts perquè esperàvem sumar algun punt més en aquest inici de lliga. I més de la manera que s’han produït els resultats, força injusta. Hem de seguir augmentat les prestacions i minimitzar les llacunes defensives. La naturalesa del club sempre és la de la sortir a guanyar, però sabent que hi ha rivals complicats i camps difícils on a vegades un empat et pot deixar amb bon gust de boca”

Precedents

Des de finals dels anys quaranta, la UEO i el Reus s’han vist les cares amb força assiduïtat a la capital del Baix Camp. El balanç dels 23 enfrontaments és de 19 victòries locals, 1 empat i 3 victòries olotines. L’any passat, els roig-i-negres es van imposar per la mínima (1-0), triomf que els va classificar per al play-off d’ascens en l’últim instant.

Baixes: Ismael (sanció)

Convocatòria: per confirmar

Foto: Martí Albesa-UE Olot 

Leave a Reply